'Üç Kuruş' İçin Hangi Ünlü İsimler İle Görüşülüyor? Kadroda Yeni İsim! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,875
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
675

Show TV'nin yeni dizisi 'Üç Kuruş' için hangi isimler ile görüşülüyor?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturacağı, senaryosunu Damla Serim ile Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı; polis ve mafya çatışmasını anlatan dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezonda pazartesi akşamları yayınlanacak olan ve başrolünde Kartal karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alacağı dizi için Ekin Koç (polis Efe) ile görüşüldüğü geçtiğimiz haftalarda öğrenilmişti.

Gelen son haberlere göre, Uraz Kaygılaroğlu’nun (Kartal) partneri için Hazal Subaşı ve kardeşi Leyla karakteri için Aslıhan Malbora ile görüşülüyor.

Öte yandan son olarak Çukur'da Meke karakteri ile izleyici karşısına çıkan Aytaç Uşun'un da dizinin kadrosunda yer alacağı ortaya çıktı.

Üç Kuruş, yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
Haberi yapan hanım kendi sitesinde öyle bir başlık atmış ki diziye Meke karakteri girdi sandım.

Dizinin erkek kadrosu iyi ama kadınları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
 
Süreç Film & Ersoy Güler dizileri gibi yeni isimlere yer açmıyorlar neredeyse. :A Yine de çok iyi gözüküyor ama işte... :A
İçerde oyuncuları ile Çukur, Çukur oyuncuları ile de Üç Kuruş'u yapacak gibi duruyor. Cidden başka isimler ile iş yapmayı düşünmüyorlar sanırım.
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çukur oyuncuları ile yeni bir dizi yapacağına, Çukur'u devam ettirselerdi? Sektörde o kadar fazla oyuncu varken nedir bu bir önceki dizinin oyuncu ısrarı?

Hazal Subaşı dışında umarım karakter için bir alternatif vardır. Uraz ile uyumlu olacaklarını düşünmüyorum. Aslıhan Malbora da aynı şekilde diziye yakışmaz.
 

Forum İstatistikleri

Konular
170,954
Mesajlar
3,697,454
Kullanıcılar
8,439
Son Üye
Wickah