Yapık bir hata reis affet...Emre tecrubeli değil destek lazımdı taraftardan @xdragxx ten de destek gelse sivasi yenerdik
Yapık bir hata reis affet...Emre tecrubeli değil destek lazımdı taraftardan @xdragxx ten de destek gelse sivasi yenerdik
Kutuyu sen açarsan açarım. Onun elinde bişi var.Zeyno sana en başta aç Küçük miktar demişti![]()
Ulan değerler elimizde zaten ne fark edecekKutuyu sen açarsan açarım. Onun elinde bişi var.
Kadronun haberi var mı bundan.
Ben ayarladımKutuyu sen açarsan açarım. Onun elinde bişi var.
Sen numarayı söylediğim an miktarları büyütüyorsun değiştiriyorsunUlan değerler elimizde zaten ne fark edecek![]()
Tamam sen sun bundan sonrasını adam taktı banaBen ayarladımson kararın mı?
![]()
Parlak Takımı'ndan en çok reytingi serhat ile aldın senKadronun haberi var mı bundan.![]()
@Dosi ne diyor bu herifSen numarayı söylediğim an miktarları büyütüyorsun değiştiriyorsun
Hayır o sana aitTamam sen sun bundan sonrasını adam taktı bana![]()
2023 e kadar sabredersek mutlaka bir yolunu buluruzYapık bir hata reis affet...
Öyle bir şey yok. Ben buna müsade etmem. Kurayıda ben çektim. Sen bizden tüyo almadan açıp durdunSen numarayı söylediğim an miktarları büyütüyorsun değiştiriyorsun
Her şey reyting değildir huzurlu çalışabilmek de önemli.Parlak Takımı'ndan en çok reytingi serhat ile aldın sen![]()
Sen üstteki kapağa bak@xdragxx kapak 2
serhat demek neşe demekHer şey reyting değildir huzurlu çalışabilmek de önemli.![]()
Hangi kapağa seni alıntılamışSen üstteki kapağa bak![]()
Yahu uzatma be adaaaam. Kutu değeri değiştirme falan yok işte onu demiş dosiHangi kapağa seni alıntılamış![]()
23 diyorum küçük diyorum 😉Yahu uzatma be adaaaam. Kutu değeri değiştirme falan yok işte onu demiş dosi
Zeyno son kararın mı kendisi de geldi fikrini alalım bir kez daha @Zeyno