Damien Duff
Süper Favori Üye
Kanlı yemekten bahsedince geldin @Tolstoyevski@12.Adam yavaş ilerlersen suç hızlı ilerlersen suç yoldaş
Kanlı yemekten bahsedince geldin @Tolstoyevski@12.Adam yavaş ilerlersen suç hızlı ilerlersen suç yoldaş
Maden suyu iç ve part1 bitince yürüyüşe çık iyi gelir Maden suyu var mı sizin oralardaÇok yemek yedim @Tolstoyevski
1 TL'yi bulmuşum işte, ne güzel yani diyorum.Fikir Ver kaçı açayım? Sana Kabahat bulmadım ki
Eti bol kanlı severim, az pişmiş ve kanı üzerinde biftek gibisi yoktur yanında da vişne suyu...Kanlı yemekten bahsedince geldin @Tolstoyevski
Ne randevusu20 30 da randevum var @Özgür beyciğimle olmaz.
Geçti bile yoksa dondurma yemezdim Spagetti yedim güzel soslu. 1 saat sonrada sarımsaklısını yerim. Bu ara maşallahım varMaden suyu iç ve part1 bitince yürüyüşe çık iyi gelir Maden suyu var mı sizin oralarda
Birde büyük çıkarsa kanlı hamburger yermissin tavuk hindi ördek kaz sığır kuzu seç beğen al
Yahu ne sarımsaklısıı İtalyan tarzı yapsanaaa bu ne Türk gibi..Geçti bile yoksa dondurma yemezdim Spagetti yedim güzel soslu. 1 saat sonrada sarımsaklısını yerim. Bu ara maşallahım var
Ördek eti denedim de çok sert be reis diş ağrıtıyor sizin orada nasılBirde büyük çıkarsa kanlı hamburger yermissin tavuk hindi ördek kaz sığır kuzu seç beğen al
Sen iyice vampir çıktın @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @emreemreu @12.Adam @pompyEti bol kanlı severim, az pişmiş ve kanı üzerinde biftek gibisi yoktur yanında da vişne suyu...
Kırk üç kere maşallahGeçti bile yoksa dondurma yemezdim Spagetti yedim güzel soslu. 1 saat sonrada sarımsaklısını yerim. Bu ara maşallahım var
Yok yahu boşa hava atıyor nasıl yesin böyle eti
Çıkmaz.Birde büyük çıkarsa kanlı hamburger yermissin tavuk hindi ördek kaz sığır kuzu seç beğen al
İtalyan tarzı olanını yedim zaten ama kesmedi yanınada 2 büyük boy ayran içtimYahu ne sarımsaklısıı İtalyan tarzı yapsanaaa bu ne Türk gibi..
------
Ördek eti denedim de çok sert be reis diş ağrıtıyor sizin orada nasıl
%100 ciddiyim. Tek kriterim sağlığa zararlı olmayacağından emin olmak, yani belli bir ısıda mikropları vb. öldürdüğü sürece az pişmişi gibi yoktur Balığı da az pişmiş severin eti de...Yok yahu boşa hava atıyor nasıl yesin böyle eti
Onu bunu boşver de Tolstoy'un alıntısına onu etiketlemeyide ne bilim yani @TolstoyevskiYok yahu boşa hava atıyor nasıl yesin böyle eti
Kremalı yap kremalı boşver yoğurduİtalyan tarzı olanını yedim zaten ama kesmedi yanınada 2 büyük boy ayran içtim
Ya bu ara hep yoğurtlu şeyler istiyor canım. İlaçlardan galiba dün bir sürü yoğurt aldım