Fav10 Film Kulübü 13. Sezon | 3. Oylama | Amerikan Filmleri

Hangi filmleri izleyelim? (Max 3 film)

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
@Sherlock oy kullanmayı da son dakikaya bırakma. :A
⚠️⚠️⚠️ Oy ve yorumları unutmayalım. Bu akşam son, son hatırlatmadır... ⚠️⚠️⚠️

@Araf @Angelica @Sherlock @gundix123 @mesmeso @phoebebuffay @MasacRE @Dosi @Tolstoyevski
Breathe Schitts Creek GIF by CBC

• Güldürdün
Reactions: Araf and bazinga
  • Güldürdün
Reactions: Araf and Sherlock
İstemeye istemeye çoğunluk olan yere oy verdim :A
Umarım iyi bir film çıkar

Analyze This'in de seçileceğini düşünmüştüm ve izlemiştim, çok sonra izlemeyi düşünüyordum ve Little Children ile oy farkı azdı ama @Sherlock ile @Dosi'nin puanlarıyla fark açıldı. Muhtemelen @bazinga, sadece Little Children'ın konusunu açacak. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Analyze This'in de seçileceğini düşünmüştüm ve izlemiştim, çok sonra izlemeyi düşünüyordum ve Little Children ile oy farkı azdı ama @Sherlock ile @Dosi'nin puanlarıyla fark açıldı. Muhtemelen @bazinga, sadece Little Children'ın konusunu açacak. :D
Ben 2-3 film seçilir diyordum bu oylamadan ama anlaşılan çoğu oylamada tek film seçme şeklinde ilerleyeceğiz. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yine mi aynısı oldu 🤦🏻‍♀️ @bazinga
Ne yapalım. İlk film zamanından ders alsaydın :A @bazinga
Oylamanın sonu bekle. Çok boş vaktin varsa dizi izle :A
------

Daha iyi. Çok fazla filmin seçilmesi demek, kalitenin düşme ihtimalinin doğması demek. Kalitenin düşme ihtimali azalacak böylece. :D
En son izlediğiniz film kısmına atarsın yorumu. İlla puana girmek zorunda değil

• Güldürdün
Daha iyi. Çok fazla filmin seçilmesi demek, kalitenin düşme ihtimalinin doğması demek. Kalitenin düşme ihtimali azalacak böylece. :D
Arada kaliteli başka filmleri de kaçıracağız diye korkuyorum ama şu ana kadar kalite açısından şahane gidiyoruz cidden. Devamı da böyle olur inşallah. :Z

• Beğendim