Kendisini bilirim Pes'te de kullandım ama hiç izlemedim.Sead Kolasinac hakkında:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Kendisini bilirim Pes'te de kullandım ama hiç izlemedim.Sead Kolasinac hakkında:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Millet FM'den bilir, sen PES'ten. Nasıldı bari PES'te?Kendisini bilirim Pes'te de kullandım ama hiç izlemedim.
Kiralık olarak alınabilir gibi duruyor. Bir kısmını da Arsenal karşılarsa sıkıntı olmaz.Kariyerini incelediğin zaman öyle görünüyor. Oynar oynar da, bir bakarsın sakatlanır ve 30 maçın üstüne lig bazında da çıkamaz. Arsenal'de oynamaya başlamadığı için maç eksiği de vardır, belki de antrenman eksiği de. Toparlanması epey zaman alır gibi. Riskli bir transfer gibi görünüyor.
FM son bir iki yila kadar oynamadım. İyiydi hücum yönü de iyi olması lazım zaten Fenerbahçe 3lü oynuyordu faydalı olabilir.Millet FM'den bilir, sen PES'ten. Nasıldı bari PES'te?
Bence de kiralık daha iyi olur, tamamı riskli. Parlayıp bütün maçlarda oynarsa orası sıkıntı ama yine de kiralık iyidir. Riske gerek yok.Kiralık olarak alınabilir gibi duruyor. Bir kısmını da Arsenal karşılarsa sıkıntı olmaz.
Keşke oyundaki gibi olsa bütün oyuncular ama gerçek hayatta öyle olmuyor.FM son bir iki yila kadar oynamadım. İyiydi hücum yönü de iyi olması lazım zaten Fenerbahçe 3lü oynuyordu faydalı olabilir.
Oyunda da müthiş değildi ancak ben takımdayken memnundum. Hücumcu beki sevdiğim için olabilir.Bence de kiralık daha iyi olur, tamamı riskli. Parlayıp bütün maçlarda oynarsa orası sıkıntı ama yine de kiralık iyidir. Riske gerek yok.
Keşke oyundaki gibi olsa bütün oyuncular ama gerçek hayatta öyle olmuyor.
Cacık beklemiyorum..Ali Koç'un hedefine göre Fenerbahçe'nin üç transfer yapma düşüncesi var, tabii koşullara göre bu sayı dörde de çıkabilir. Peki sizce, 1 Eylül'e kadar transferlerin yapılması mümkün olacak mı? Olsa bile, son dakika acele yapılmış transferler mi olacak, yoksa iyi transferler mi?
Yine yapılır transfer de, hayal kırıklığına uğrarız gibi geliyor bana. Bir de son dakika olursa, tamamdır işte.Cacık beklemiyorum..
Forvet alsınlar... Başka birşey istemiyorum.. Ama Samatta, Cisse Ademi gibi evde kalmış kız misali itelenenden değil.. Ama zerre umudum yok, Allah yardımcımız olsun 🙏Yine yapılır transfer de, hayal kırıklığına uğrarız gibi geliyor bana. Bir de son dakika olursa, tamamdır işte.
Sadece santrafor değil, aynı zamanda sol kanat bek de almamız lazım. Sol kanat bek olarak Kolasinac'in ismi geçiyor, aktarılan haberlere göre de transfer bitti gibi.Forvet alsınlar... Başka birşey istemiyorum.. Ama Samatta, Cisse Ademi gibi evde kalmış kız misali itelenenden değil.. Ama zerre umudum yok, Allah yardımcımız olsun 🙏
Birkaç güne Arsenalliyi alırız. Diğerleri ya Avrupa'daki transfer döneminin son gününe ya da sonrasına kalacak gibi. Türkiye'de transfer dönemi 8 Eylül'de kapanacak ve bu nedenle fırsat kovalayacak kulüpler. Fakat sorun şu ki santrafor transferi fırsat kollama şansına bırakılmayacak kadar zaruri bir ihtiyaç.Ali Koç'un hedefine göre Fenerbahçe'nin üç transfer yapma düşüncesi var, tabii koşullara göre bu sayı dörde de çıkabilir. Peki sizce, 1 Eylül'e kadar transferlerin yapılması mümkün olacak mı? Olsa bile, son dakika acele yapılmış transferler mi olacak, yoksa iyi transferler mi?
1 Eylül diye hatırlıyorum da, 8 Eylül'müş, evet. Şu anda transfer sezonun kapanmasına iki haftalık bir zaman var, iki haftadan biraz fazla. Belçika, Hollanda Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve İngiltere'nin 31 Ağustos son. Aynı zamanda Yunanistan, Portekiz gibi ülkelerin de 31 Ağustos son. Rusya'nın 7 Eylül son. Yani kısacası eldeki oyuncuları talep eden ülkeler genel olarak bu ülkeler oluyor. Transfer etmek için zamanımız var ama elden çıkarmak için zamanımız az. 31 Ağustos'a kadar elden çıkarmamız lazım oyuncuları. Diğer türlü sürpriz bir şekilde Rusya kalacak elde. Elden çıkaramazsak eğer, transfer etme konusunda, etsek bile lisans çıkarma konusunda sıkıntı yaşarız.Birkaç güne Arsenalliyi alırız. Diğerleri ya Avrupa'daki transfer döneminin son gününe ya da sonrasına kalacak gibi. Türkiye'de transfer dönemi 8 Eylül'de kapanacak ve bu nedenle fırsat kovalayacak kulüpler. Fakat sorun şu ki santrafor transferi fırsat kollama şansına bırakılmayacak kadar zaruri bir ihtiyaç.
Yetenekli bir topçuya benziyor, hayırlısı olsun.
4-5 transferden biri bu olacak galiba. Samatta'yı satsak da limitten yer açılsa