Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Seksenler | TRT1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060
Reyting-Gunluk.jpg

Merakla beklenen reyting sonuçları, yarından itibaren Fav10'da!

Fav10-Kanallar-Tiak.jpg

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and STAR
Türk Malı'nı (ilk bölümleri hariç) Dadı platosunda düşün. :A
Vikipedi'de tüm bölümler bittikten sonra kendisi yeni bölüm yazmış diyor ama sen son sezonu uyarlamasınlar diyorsun. Hadi ilk durum olsa neyse de madem bölüm varsa niye uyarlamamış akıllı. :A Bir de iyi giden dizinin senaristi niye değişmiş. :A

Vikipedi'de tüm bölümler bittikten sonra kendisi yeni bölüm yazmış diyor ama sen son sezonu uyarlamasınlar diyorsun. Hadi ilk durum olsa neyse de madem bölüm varsa niye uyarlamamış akıllı. :A Bir de iyi giden dizinin senaristi niye değişmiş. :A
İzledim be son sezonu var evlendikleri bölüm 5. sezon finali oraya kadar uyarlamışlar. :A

Star'a geçince batan işlerden biri olmuş paradan kısmışlardır haklarını almamışlardır. :A Show'da kalsa uyarlarlardı ve zirvede biterdi. :A @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Aserat
İzledim be son sezonu var evlendikleri bölüm 5. sezon finali oraya kadar uyarlamışlar. :A

Star'a geçince batan işlerden biri olmuş paradan kısmışlardır haklarını almamışlardır. :A Show'da kalsa uyarlarlardı ve zirvede biterdi. :A @mrt-06
Tamam zaten senin dediğin doğrudur demek istedim. :A Kesin Gülben yine bir skandal çıkarmıştır bunlar da apar topar bitirmek için dinamitlemişlerdir. :A