Emre Ozansoy
Moderatör
B mi C mi D mi A mı? Karar ver.B
------
C
B mi C mi D mi A mı? Karar ver.B
------
C
Ne bileyim üst üste yazmak olunca, eğer tek cevap alınacaksa DBu ne be sayılmaz
Neyse ben de B diyeyim madem D dendi
D değil.Her şeyi yazdım, ne çıkarsa bahtıma.
------
Ne bileyim üst üste yazmak olunca, eğer tek cevap alınacaksa D
Önce dediği kabul. Sonrasını almayın. Kimse B demedi. Umarım odur ve alırım puanBirini söyle.
B'de değil.Önce dediği kabul. Sonrasını almayın. Kimse B demesi. Umarım odur ve alırım puan
Evet doğru cevap oydu tebrikler
Telefon ozaman cevapB'de değil.
Ama önce d dedi. Sonra hepsini yazdı. Nasıl kabul oluyuor?Evet doğru cevap oydu tebrikler
Graham keşke icat etmeseydi. Bağımlısı olmazdık. @Tolstoyevski @Dosi @The_Erinch @EmreCan @slhttnmtlEvet doğru cevap oydu tebrikler
Bağımlı değiliz cnmGraham keşke icat etmeseydi. Bağımlısı olmazdık. @Tolstoyevski @Dosi @The_Erinch @EmreCan @slhttnmtl
İcat edilmiş artık, yapacak bir şey yok ve bağımlısı olduk. Ama keşke icat edilmeseydi.@Emre Ozansoy git elindeki telefonu çöpe at😡😡😡😡🤬😡😡
Ne hilesi ruh hastası kendine gel ararım bak hastaneyi
Evet, icat edilmese öyle bir şeyin bağımlısı olmazdık. Telefon olmazsa internet de olmazdı.telefon mu gereksiz demiş emre... yok artık...
Demin sizde 2-3 kere yazdınız, eğer ben yazmasaydım sizden biri doğru olacaktı.Yalnız @AteşBöceği @Emre Ozansoy herkes bir hak olmalı. Eğer ilk hakları başkası önce demişse ikinci hak olur ama böyle @slhttnmtl gibi hepsini ard arda demek doğru değil