Demiştim, 150.000 Sherock'ta diye.Kendi kutunu iyi hissedip 3 kere kendini çiğnedin.
@Sherlock 'un kutusunda olan ve kazandığın para:
150.000
Çok kötü çoook.... Moraller yerde 50.000 TL kayıp bir şey değil gerçi, 150k da iyi bir teselli ödülü ama daha iyi olabilirdik...Kendi kutunu iyi hissedip 3 kere kendini çiğnedin.
@Sherlock 'un kutusunda olan ve kazandığın para:
150.000
170i niye kabul etmedin anlamadım. Kayıp az olurduÇok kötü çoook.... Moraller yerde 50.000 TL kayıp bir şey değil gerçi, 150k da iyi bir teselli ödülü ama daha iyi olabilirdik...
Denemeye değer bir kumardı ama kumarda kaybettik...170i niye kabul etmedin anlamadım. Kayıp az olurdu
Aşkta kazanmak ister misin?Denemeye değer bir kumardı ama kumarda kaybettik...
Evet bugün yine iyiydinDemiştim, 150.000 Sherock'ta diye.
Aslında iyi para kağıt üstünde ama bir önceki yarışmacı Angelica 500.000 aldığı için kötü gözüküyor bu sonuç psikolojik olarak, normalde fena sayılmaz elbet ama tatmin olamadım işte bu yüzden @Dosi@Tolstoyevski iyi para, tebrikler.
Başından beri @The_Erinch'te büyük olduğunu düşündüm ama bir numara altı olan @batuhankaralar'da varmış meğerse. Neyse sağlık olsun.
Kutusunda 200.000 vardı. 50 bin zarar yaptı 170.000 'di teklif. Onu da geri çevirdi@Tolstoyevski iyi para, tebrikler.
Başından beri @The_Erinch'te büyük olduğunu düşündüm ama bir numara altı olan @batuhankaralar'da varmış meğerse. Neyse sağlık olsun.
Kutusunda 200.000 vardı. 50 bin zarar yaptı 170.000 'di teklif. Onu da geri çevirdi
@Dosi zaten yandık sen de daha tuz basıyorsun yaramıza@Tolstoyevski maşallah, güzel kazanmışsın. Tebrikler.