Daha 1-1 buçuk saat önce unuttuğum şeyi konusuna girip öğrendim bende maalesef.Onun finalini öğrendikten sonra izlemeye gerek duymuyorum.![]()
Daha 1-1 buçuk saat önce unuttuğum şeyi konusuna girip öğrendim bende maalesef.Onun finalini öğrendikten sonra izlemeye gerek duymuyorum.![]()
Noldu finalde? @CervantesOnun finalini öğrendikten sonra izlemeye gerek duymuyorum.![]()
Kezban Yenge dağa çıktı.
Az önce izledim ölüyo olmKezban Yenge dağa çıktı.![]()
Kezban yengeme yazık oldu beeeeBen de unutmuştum, bir araştırma yaptım ve hatırladım hazin sonu.@Emre Ozansoy
Hangi akılla öyle bir şey yaptılar anlamadım. Acaba devam edebileceklerini falan mı düşündüler oradan sonra? Cennet Mahallesi öyle olacakmış mesela, ama olmamış.Ben de unutmuştum, bir araştırma yaptım ve hatırladım hazin sonu.@Emre Ozansoy
Bende onla beraber çiktim ama geri indim son anda kurtuldumKezban Yenge dağa çıktı.![]()
Bir Mucize Olsun gibi düşün kanal katlanamamış diziye daha fazla çekildiyse de bölümleri yayınlanmamıştırHangi akılla öyle bir şey yaptılar anlamadım. Acaba devam edebileceklerini falan mı düşündüler oradan sonra? Cennet Mahallesi öyle olacakmış mesela, ama olmamış.![]()
Seni pis katil.Bende onla beraber çiktim ama geri indim son anda kurtuldum@slhttnmtl @Cervantes
------
Bir Mucize Olsun gibi düşün kanal katlanamamış diziye daha fazla çekildiyse de bölümleri yayınlanmamıştır
Cidden olabilecek en saçma sahne ile bitiyor, hangi akılla diziyi böyle bitirdiler anlamak güç. İnsan o kadar severek izlediği dizinin bu kadar saçma bir sahne ile bitmesini anlayamıyor.Hangi akılla öyle bir şey yaptılar anlamadım. Acaba devam edebileceklerini falan mı düşündüler oradan sonra? Cennet Mahallesi öyle olacakmış mesela, ama olmamış.![]()
Çoook yakışıyorduBunu izlemedim ama çiftler çok iyi yakışıyordu.
Hadi oradan, iş tam tersine dönsün de gör.
Sen görürsün gününü @Emre Ozansoy a musallat olduğum gibi sıra SANA DA GELECEKHadi oradan, iş tam tersine dönsün de gör.![]()
Saf, senin benimle ne derdin vardı.Sen görürsün gününü @Emre Ozansoy a musallat olduğum gibi sıra SANA DA GELECEKGün sayıyorum şimdilik au revoir
![]()
Sen gününü görüceksinSaf, senin benimle ne derdin vardı.Çattığın kişi benim, dikkat et.
![]()
Komik şakaSen gününü görüceksinBekle sen
![]()
Eeee benle baş edemeyeceğini bilmen gerekirdi™™™™™™
Ne şakası beeee![]()
Bak cano seni son kez uyarıyorum bana bulaşırsan kendini uzayın boşluklarında bulursun haberin olsun bana bulaşan herkes aynı lafları söylüyordu zatenEeee benle baş edemeyeceğini bilmen gerekirdi![]()