Benimde iş var. Hamur yaptım yine. Bitsin uğraşacam
------
@Cervantes geldi madem başlayalımKayıp değilim, buradayım.
@Cervantes geldi madem başlayalımKayıp değilim, buradayım.
kısmet@Emre Ozansoy desem mi acaba madem yakmam dedi bakalım artık herkes o kadar tüyolardan yararlandı bir biz kendi kuyumuzu yaktık göz göre göre @Dosi
Zannetmem.
Kısmet acaba ne manaya geliyor ama bence mavi gibi yoksa daha farklı tüyo verirdinkısmet
Vazgeçtiğine pişman olmazsın umarım.Kısmet acaba ne manaya geliyor ama bence mavi gibi yoksa daha farklı tüyo verirdin
@Emre Ozansoy son... diyecektim ki @The_Erinch in mesajına beğeni attığun için vazgeçtim
Ben iyilik kotamı dün doldurdum yeter.
İyi ozaman mesajı vermişim @xdragxxKısmet acaba ne manaya geliyor ama bence mavi gibi yoksa daha farklı tüyo verirdin
@Emre Ozansoy son... diyecektim ki @The_Erinch in mesajına beğeni attığun için vazgeçtim
Boşver her hamleyi birşey sansınlarYahu Dosi tüyo falan vermiyor çıkar onu aklından hele ki böyle bir aşamada asla vermez.
Her hareketten mana çıkarırsa bugün kutu açamaz o zaman...İyi ozaman mesajı vermişim @xdragxx
Mecbur açacakHer hareketten mana çıkarırsa bugün kutu açamaz o zaman...
Hepsine kısmet de gitsinMecbur açacak
Hayır o tüyo vermeden duramaz. Kesin bilgi.Yahu Dosi tüyo falan vermiyor çıkar onu aklından hele ki böyle bir aşamada asla vermez.
İlk kutuların hepsini açtık ama @DosiSana kaç kere diyeceğim son 6 ya uğrama diye... @Tolstoyevski
17 AÇ...İlk kutuların hepsini açtık ama @Dosi
Neyse seriye bağlayalım yavaş başladık hızlı ilerleyelim madem...