Hiç Tiyatro Oyununda Rol Aldınız mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Almadım biraz heyecanlanırım böyle şeylerden ama bir bakıma isterim belki üniversitede olursa bilmiyorum ama şu ana kadar yok.

Merak ettim iki dili de aksanıyla iyi konuşuyor musun? Bence konuşuyorsun.
Şuan için evet ama küçükken türkçem çok iyi değildi.
Son senelerde Türk kanallarını izlemek ve ayrıca bu forumda takılmak Türkçemi çok geliştirdi. 5 sene öncesine kadar baya fark var :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Şuan için evet ama küçükken türkçem çok iyi değildi.
Son senelerde Türk kanallarını izlemek ve ayrıca bu forumda takılmak Türkçemi çok geliştirdi. 5 sene öncesine kadar baya fark var :A
İsveç konusunda şüphem yok zaten orada yaşadığın için Türkçe konusunda ufak tereddütüm vardı. Yazı olarak benden iyi yazıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İsveç konusunda şüphem yok zaten orada yaşadığın için Türkçe konusunda ufak tereddütüm vardı. Yazı olarak benden iyi yazıyorsun :A
Foruma ilk üye olduğum dönemlerde bu kadar iyi sayılmazdım :A yazı dilim ise konuşma dilimden daha iyi :A arada karışıyor İsveççe ama tercümanlık yaparken problem yaşamadım çok şükür.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İlkokulda 23 Nisan gösterilerinde dans grubunda oynamıştım, gerçi rol almak denmez ama topluluk önünde tek performansım oydu. 😛

Heey gidi hey orta okulda rol almıştım zamanında... Konferans salonu full doluydu ve ben deli bir doktoru oynamıştım... Komik bir roldü hiç unutmam... Sonrasında da isterdim oynamayı hatta şuan bile isterim ama işte nerdeee...

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi