Ben bu hafta elenir diye düşünüyordum oysaSerdar Ortaç şimdiden uçmaya başlamış, bu hafta da final puanı alacak kesin.
Ben bu hafta elenir diye düşünüyordum oysaSerdar Ortaç şimdiden uçmaya başlamış, bu hafta da final puanı alacak kesin.
O kadar çok mesaj oluyor ki hangisini takip edeyim beğenmene çok sevindim Emre'cimÖnceki haftalardan takip etmiyorsun sanırım, arada güzel şarkıları oluyor @Alos'cum.
30 mu? Melek çeyiz biriktirmeye başladığında daha tekerlek bulunmamışdı... @Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno
Favori sunucum sensin @Emre Ozansoy teşekkürler.Yardımcı sunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları!
11 puan Serdar Ortaç - Karabiberim
11 puan Hadise - Deli Oğlan
11 puan Candan Erçetin - Parçalandım
11 puan Teoman - İki Yabancı
11 puan mor ve ötesi - Deli
10 puan MFÖ - Tam Ortasındayım
10 puan maNga - Bitti Rüya
10 puan Model - Antidepresan Gülümsemesi
9 puan Tarkan - Öp
9 puan Pinhani - Sevmekten Usanmam
7 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
Haklısın.O kadar çok mesaj oluyor ki hangisini takip edeyim beğenmene çok sevindim @EmRe'cim
Hiç kibar değilsin karşındaki bir bayan30 mu? Melek çeyiz biriktirmeye başladığında daha tekerlek bulunmamışdı... @Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno
Eurovision bile kurtaramamış şarkıyı. @Çiğdem
Arkasından konuşmayın giremiyo @Angelica m bugün foruma30 mu? Melek çeyiz biriktirmeye başladığında daha tekerlek bulunmamışdı... @Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno
Ne bileyim gııııPara sıkıntım yok çok şükür. Ayrıca bulunmaz hint kumaşı da değil ne kadar tutar en fazla.
@dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @XanTier den sonra bu hafta sıra senin kalendeydi inş görevini yapmıssındır kütük beySerdar Ortaç şimdiden uçmaya başlamış, bu hafta da final puanı alacak kesin.
Ziynet Sali ile katıl demiştim sana.Favori sunucum sensin @Emre Ozansoy teşekkürler.
@kerem daha yüksek beklerdim.Sunucumuz @kerem'in oyları.
Yine boncuk dağıttım. Sevmediğim şarkılara bile en az 5 puan verdim. Hekese bol şans dilerim.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
@Aserat artık boncuk dağıtmayı bırakıp birazcık puanlara etki edecek şekilde puanlar mısın?Jüri başkanı @Aserat'ın oyları:
(Bu hafta gerçekten çook iyi şarkılar vardı o yüzden herkes puanlardan memnun olacaktır. )
11 - Mor ve Ötesi
11 - Pinhani
11 - Tarkan
11 - Teoman
11 - MFÖ
10 - Serdar Ortaç
10 - Merve Özbey
10 - Model
10 - maNga
10 - Hadise
9 - Candan Erçetin (şarkı kötü değil ama böyle iddialı bir haftada sönük kaçmış)
Naber nasılsınHiç kibar değilsin karşındaki bir bayan
En kötü yarışma şarkılarımızdan@Çiğdem haftanın en iyi şarkısına en düşük puanı vererek şaşırtmadın yine.
@Sherlock un sevip de itiraf edemediği şarkı buydu bence.@dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @XanTier den sonra bu hafta sıra senin kalendeydi inş görevini yapmıssındır kütük bey