Bahtın yok anacım, ondan. Neyse her şerde bir hayır varmış sana da elbet hayır denk gelir.Neden böyle felaketler geliyor başıma benim @slhttnmtl @kerem
Bahtın yok anacım, ondan. Neyse her şerde bir hayır varmış sana da elbet hayır denk gelir.Neden böyle felaketler geliyor başıma benim @slhttnmtl @kerem
Bu gece burada olmayan çok şey kaçırır.Bu hafta kulis baya karışık. Bu gece burada olun derim.@Emre Ozansoy
@Aserat e şikayet et Beşiktaşlı olduğu İçin acıyasım yok yayından kaldırsın @xemrexxxIyyyy kaknem @Emre Ozansoy neymiş en yüksek oy 11 miş ben 12 vermişim ayol Sanane ben oylarımı @denizz19 @Çiğdem @The_Erinch den biri elensin diye özel olarak ayarladım. Ss nasıl planlarımı bozarsın inş tez zamanda @serhatt la basılır sonra da zinadan Kellen gider. Ss
Ay evet eleneni belirlemiş oylarım inşallah çirkin sıska pis pisler davulcusu sinsi sinsirella kaknem paçoz Yamaşak ağızlı biri gider dicem de o zaman yarışmacı kalmıyorÇok önemli bir gelişmeye imza attığından haberin yok sanırım.![]()
Hepimiz şikayet edelim ve bu gereksiz yarışma şuuutt.
Neleri değiştirdin bir bilsen.Iyyyy kaknem @Emre Ozansoy neymiş en yüksek oy 11 miş ben 12 vermişim ayol Sanane ben oylarımı @denizz19 @Çiğdem @The_Erinch den biri elensin diye özel olarak ayarladım. Ss nasıl planlarımı bozarsın inş tez zamanda @serhatt la basılır sonra da zinadan Kellen gider. Ss
Damga vurmak bnm işim neticede ben bir markayımNeleri değiştirdin bir bilsen.![]()
Bir kez daha kanıtladın kendini.Damga vurmak bnm işim neticede ben bir markayım![]()
Spoiler verdiği için tosbağanın oyunu en sona alalım yine.Ay evet eleneni belirlemiş oylarım inşallah çirkin sıska pis pisler davulcusu sinsi sinsirella kaknem paçoz Yamaşak ağızlı biri gider dicem de o zaman yarışmacı kalmıyor![]()
Spoiler verdiği için tosbağanın oyunu en sona alalım yine.@Emre Ozansoy
Bu resimden uzak dur @xemrexxx
aynı sözler benim için de geçerli değil mi @Emre OzansoyBu arada mükemmel bir haftadı net en iyi şarkılar bu haftadaydı.
Dahada düşsün 31 e kadar sinirlerim bozuk @Emre OzansoyBu hafta 39 oyda kalmışız, 40 gelmemiş.@kerem
Kesinlikle.aynı sözler benim için de geçerli değil mi @Emre Ozansoy![]()