Sunucun @Emre Ozansoy Beşiktaşlı bu benim kanalda olsa atmıştım kanaldan bir lisedeki Beşiktaşlı bir kız yüzünden teklifimi kabul etmedi neden maçı satmadım diye onun sınıfına
Evet, BEŞİKTAŞ'lıyım.@Emre Ozansoy doğru mu bu? Gerçekten çok ayıp.
Sunucun @Emre Ozansoy Beşiktaşlı bu benim kanalda olsa atmıştım kanaldan bir lisedeki Beşiktaşlı bir kız yüzünden teklifimi kabul etmedi neden maçı satmadım diye onun sınıfına
Evet, BEŞİKTAŞ'lıyım.@Emre Ozansoy doğru mu bu? Gerçekten çok ayıp.
Lisedeyken Beşiktaşlı bir kız beni reddetti maçı satmadım diye @Emre Ozansoy @kerem@Emre Ozansoy doğru mu bu? Gerçekten çok ayıp.
Nasıl cevap oldu sinirlerim bozuk lisedeyken Beşiktaşlı bir kız reddetti diye şimdi onun yüzünden sınıf arkadaşımla buluşamıyorum sevgilim yok diye sinirlerim bozuldu @kerem biliyorEvet, BEŞİKTAŞ'lıyım.
Sen erken göndermişsin, tüh son 1 dk kala göndermek daha doğru olurdu.Yarım saat kala oylarımı gönderdim. Puan verirken ilk kez bu kadar zorlandım sanırım, özellikle ilk sıraları netleştirmek zor oldu.
Kim beşiktaşlıydı ki?
@Çiğdem Beşiktaşlı
@Emre Ozansoy doğru mu bu? Gerçekten çok ayıp.
Sinirden kime patladım bilmiyorum Beşiktaşlı olanlara acımıyabiirim bundan sonra @slhttnmtl benim kanalda olsa @Çiğdem i diskalifiye ederdim Beşiktaş’tan kaynaklı sinirim var Beşiktaş’a karşıİyi yine şanslısınız galiba sanırım kaçırmayacağım ama ucundan biraz gidebilirim.
Elenmekten korkuyor musun?İyi yine şanslısınız galiba sanırım kaçırmayacağım ama ucundan biraz gidebilirim.
Hayır lisedeyken red edildim Beşiktaşlı bir kız tarafından maç satmadım diye sonuç sınıf arkadaşımın sevgilisi olduğu İçin benim olmadığı İçin yasak yedim @slhttnmtlAa niye sinirlendirdiler yine, dizine taş mı koydular
Yok be 3-5 dakika buradan gidebilirim anlamında, yoksa 0 korku.Elenmekten korkuyor musun?
TerbiyesizlerHayır lisedeyken red edildim Beşiktaşlı bir kız tarafından maç satmadım diye sonuç sınıf arkadaşımın sevgilisi olduğu İçin benim olmadığı İçin yasak yedim @slhttnmtl
liseden sınıf arkadaşımın Erkek arkadaşı koydu bu yasağı bana sanki istediğimden sevgilim yok ne zaman bu hamleyle ilgili yapsam başıma gelmedik kalmıyor en son dünyaya korona geldi İrlandada bir kıza aşık olunca @slhttnmtlTerbiyesizler
Ben de Beşiktaşlıyım @kerem ama izleme şansım yok o yüzden bu hafta burdayım Bu arada mükemmel bir haftadı net en iyi şarkılar bu haftadaydı.Evet, BEŞİKTAŞ'lıyım.
Üzüldüm senin adınaliseden sınıf arkadaşımın Erkek arkadaşı koydu bu yasağı bana sanki istediğimden sevgilim yok ne zaman bu hamleyle ilgili yapsam başıma gelmedik kalmıyor en son dünyaya korona geldi İrlandada bir kıza aşık olunca @slhttnmtl
İlginç.Herkese başarılar bu hafta ben de kullandım oyumu
Yok be 3-5 dakika buradan gidebilirim anlamında, yoksa 0 korku.
Ben de Beşiktaşlıyım @kerem ama izleme şansım yok o yüzden bu hafta burdayım Bu arada mükemmel bir haftadı net en iyi şarkılar bu haftadaydı.
Bekliyoruz.
Bu hafta kulis baya karışık. Bu gece burada olun derim. @Emre Ozansoyliseden sınıf arkadaşımın Erkek arkadaşı koydu bu yasağı bana sanki istediğimden sevgilim yok ne zaman bu hamleyle ilgili yapsam başıma gelmedik kalmıyor en son dünyaya korona geldi İrlandada bir kıza aşık olunca @slhttnmtl
Çok önemli bir gelişmeye imza attığından haberin yok sanırım.Iyyyy kaknem @Emre Ozansoy neymiş en yüksek oy 11 miş ben 12 vermişim ayol Sanane ben oylarımı @denizz19 @Çiğdem @The_Erinch den biri elensin diye özel olarak ayarladım. Ss nasıl planlarımı bozarsın inş tez zamanda @serhatt la basılır sonra da zinadan Kellen gider. Ss