Yani sürekli sonda yer aldığımı düşünürsek bu hafta olur öbür hafta olur gideriz ne olacak zaten elemek isteyen çokEleneceğini mi düşünüyorsun?
Gülben Ergen bizim Tarkan'ı çok sever, bu şarkısına da bayılıyormuş Boşuna harika atmamışımdır umarım kullanmış olmana @DosiKullandım bu hafta.
Gülben Ergen gibi bir güzelliği, bir hanımefendiyi kim geri çevirebilir ki..
Listelerini biliyor musun ki, belki vardır?
Yoo, geçen hafta 12 kişi arasından 7. oldun. Pinhani de senden daha düşük sıralarda yer aldı ama o bile o kadar söylenmedi sanırım. @ÖzgürYani sürekli sonda yer aldığımı düşünürsek bu hafta olur öbür hafta olur gideriz ne olacak zaten elemek isteyen çok
Hiç dinlemedim şarkıyı. Buna gelene kadar daha iyi ve dinlenme sayısı yüksek şarkılar var listede olmayan zaten.
Evet biliyorum ama Nerdesin Aşkım gibi sıradan bir şarkıyı kullanmaktansa bu şarkıyı kullanmaları gerekirdi.Listelerini biliyor musun ki, belki vardır?
Sertab'ın saçları ne öyle? Fiyasko. 😱 @phoebebuffay @slhttnmtlBak ne buldum.
Hatırlatma, Rengarenk daha popüler olduğu için ikisi arasından onu seçmiştim ama ters tepmişti baya.Sertab Erener ile yarışırken Yalnızlık Senfonisi’ni kullanmayan @kerem konuştu.
Sen yarışırken kaç hafta gitmiştin?Hatırlatma, Rengarenk daha popüler olduğu için ikisi arasından onu seçmiştim ama ters tepmişti baya.
Yalın'la finale kalıp şampiyon olmuştum.Sen yarışırken kaç hafta gitmiştin?
Benim işim popülarite.
Forum şaşırtmadı. Yalın duruken bir de Sertab Erener olmuş şampiyon... Şaka gibi. 😱Yalın'la finale kalıp şampiyon olmuştum.
Rezil ötesi cidden.Evet biliyorum ama Nerdesin Aşkım gibi sıradan bir şarkıyı kullanmaktansa bu şarkıyı kullanmaları gerekirdi.
Yalan'ı kullanmadığı için @Ahmed'e de çemkirmiştim. En sevdiğim maNga şarkısıdır çünkü.
------
Sertab'ın saçları ne öyle? Fiyasko. 😱 @phoebebuffay @slhttnmtl
Haa, o zaman bir kaç hafta önce veya bu hafta kullanılabilirdi bence.Evet biliyorum ama Nerdesin Aşkım gibi sıradan bir şarkıyı kullanmaktansa bu şarkıyı kullanmaları gerekirdi.
Yalan'ı kullanmadığı için @Ahmed'e de çemkirmiştim. En sevdiğim maNga şarkısıdır çünkü.
------
Sertab'ın saçları ne öyle? Fiyasko. 😱 @phoebebuffay @slhttnmtl
Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde.Forum şaşırtmadı. Yalın duruken bir de Sertab Erener olmuş şampiyon... Şaka gibi. 😱