eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Hiç keyfim yok sevgilim olmadığı İçin yasak yedim her halde sanki isteğimden yok ne zaman sevgili hareketine geçsem bir yerde bomba patlar iç savaş çıkar dövüş olur en son pandemi bu kadar terslik normal mi @Emre Ozansoy

Hiç keyfim yok sevgilim olmadığı İçin yasak yedim her halde sanki isteğimden yok ne zaman sevgili hareketine geçsem bir yerde bomba patlar iç savaş çıkar dövüş olur en son pandemi bu kadar terslik normal mi @Emre Ozansoy
Şarkıları dinle, keyfin yerine gelir. Hepsi çok iyi şarkılar. :( @pompy

Ben oy kullanmadım ama. Demek beni jürilikten çıkardınız :) @kerem
Tam da @phoebebuffay benden yine güzel puan alacaktı...
Ben yukarıda yazdın diye seni ve xemrexx'i tekrar etiketlemedim. 😱 Jürilikten niye çıkaralım seni? 😱 Tekrar tekrar etiket bildirimi gönderip rahatsız etmek istemem kimseyi.

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Ben oy kullanmadım ama. Demek beni jürilikten çıkardınız :) @kerem
Tam da @phoebebuffay benden yine güzel puan alacaktı...
Ben yukarıda yazdın diye seni ve xemrexx'i tekrar etiketlemedim. 😱 Jürilikten niye çıkaralım seni? 😱 Tekrar tekrar etiket bildirimi gönderip rahatsız etmek istemem kimseyi.
Yine son gün oy verenler kalmış. :A @Dosi normalde en geç ikinci oylama günü kullanırdı. İlk kez bu kadar geç geliyor sanırım. :A

Sen son gün kullanacağını belirttiğin için @Emre Ozansoy etiketlememiştir. :A Gerçi yazmış o da ama yanıtsız bırakmayayım diye ben de yazayım dedim. :A
Bir tek senin şarkına rengimi belli etmiştim ve acaba yoluna taş mı koymak istiyorlar diye düşünmeden edemedim :A
Şimdi misal en az 5 şarkı var aynı ayarda ve işte 5 puanmı alır 10 puan mı alır asıl karışık ve zor olan kısım bu :A son düşük 5'te olmayacaksın. Onun garantisini vereyim :A
Yine son gün oy verenler kalmış. :A @Dosi normalde en geç ikinci oylama günü kullanırdı. İlk kez bu kadar geç geliyor sanırım. :A
Evet hep erken yollardım ama cidden kararsızım :A bugün işlerim çoktu ve acele dinleyip oy vermek istemedim. İlk gün dinlemiştim ama yarına 2 tur daha dinlemek istiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bir tek senin şarkına rengimi belli etmiştim ve acaba yoluna taş mı koymak istiyorlar diye düşünmeden edemedim :A
Şimdi misal en az 5 şarkı var aynı ayarda ve işte 5 puanmı alır 10 puan mı alır asıl karışık ve zor olan kısım bu :A son düşük 5'te olmayacaksın. Onun garantisini vereyim :A

Evet hep erken yollardım ama cidden kararsızım :A bugün işlerim çoktu ve acele dinleyip oy vermek istemedim. İlk gün dinlemiştim ama yarına 2 tur daha dinlemek istiyorum :A
Bu hafta şarkılar güzel ve birbirine çok yakın seviyedeydi cidden. Ben de oylarken ilk defa bu kadar zorlandım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk 3 için düşünmek adına çok vakit harcamadım ama kalan diğer 7 puanı dağıtmak zordu.... İlk kez yarıştığım için yarışması ayrı stres, puanlama yapması farklı stres valaa.. @kerem @Dosi @phoebebuffay @Emre Ozansoy
Ben yarıştığımda da öyle hissediyordum. Artık elindeki stratejiyle sonuna kadar gitmeye çalışıp rakiplerini teker teker elemeye çalışacaksın. Başka yolu yok. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch