Fenerbahçe - Helsinki | Uefa Avrupa Ligi Play Off Turu - İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

1629405981019.png

Spiker trend listesinde bu arada. Muhtemelen gelecek haftaki maçı anlatmaz, ki umarım anlatmaz. Maçı heyecan içerisinde izlemek yerine, gerile gerile izledik. Bu kadar olur. Spiker dediğin yorum yapmaz, yapsa da boş yorum yapmaz.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Spikerden nağmeler: "Dünya yıldızı Mesut'un yapamadığnı Muhammed Gümüşkaya ilk karşılaşmasında yapıyor." Daha sonrasında da ekliyor: "Demek ki isimlere takılmamak gerekiyormuş." Laf sokmaya çalışıyor sürekli spiker, orası sinir bozucuydu.
Eksiksiz şekilde İlk 11 kurulamadığı zaman "altyapıdan futbolcu çağırın, onlar oynasın" diyen tiplerden herhalde kendisi. 25-30 dakika içinde ne kadar övebilirse o kadar övdü gençleri.

Maçın unutulmayan anları..

**Muhammedin enfes golünden sonra...Spikerin "Milyon dolarlık Mesutun yapamadığını gencecik Muhammed yaptı" demesi.

**Son dakkada ki frikikte Sosanın bencilliğinde; Ardanın hüznü.....

**Birde gene sadece FENERBAHÇE nin ülke puanına faydası dokunması.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Sosa da sağlam nefret point topladı bu arada frikik esnasında. :A

Kendimi bildim bileli maçları aynı 5-6 spiker anlatıyor. Genç övücü amcaların kendi yerlerini gençlere bırakma zamanı çoktan geçti. :)

Çok ilginç bir maç oldu. Maçta altı yedeğimiz vardı, ki bu sıkıntı yaşayacağımıza bir işaret gibiydi. Önce İrfan Can, sonra da Novak sakatlandı. Mecburi olarak Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler girdi, ki iyi ki girdi. Muhammed Gümüşkaya'nın ceza sahası dışından o füzesi olmasaydı, muhtemelen golü kovalıyor olacaktık daha. Maçın kahramanı net bir şekilde kendisi. Kendisi, Arda Güler ile birlikte çok özgüvenli oynadı. Arda Güler'in son dakikalardaki serbest vuruşu Sosa'nın yerine kullanmasını isterdim. Belki Arda Güler atacaktı ya da en azından özgüvenini daha da artırırdı.

Şu da bir gerçek; takımın hızını artıran gençlerin oyuna girmesiydi. Vitor Pereira'nın cesaret etmesi sonucu da bu iki isim kendini gösterebildi. Sonunda bir teknik direktör altyapıdan bir oyuncuyu oynatmaya cesaret edebiliyor. Sonunda Fenerbahçe'nin altyapısından çıkan bir oyuncu özgüvenli bir şekilde çıkıp sert şut çekip gol atabiliyor. Ne kadar da güzel bir şey bu! Özlemişiz! Umarım gençleşen bir takım oluruz, böyle çok daha iyiyiz. Yaşı ilerlemiş oyuncularımızla yürüyen bir takım oluyoruz; gençlerle koşan, çabalayan bir takım oluyoruz. Bunu da Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler ile gördük. Umarım bu gençlerimizi görmeye de devam ederiz.

Sosa kaç yaşına geldin ölür müsün Arda'ya bıraksan o topu. Sinir etti.

Melih Gümüşbıçak sürekli bir Mesut'a laf sokma çabaları hayırdır yahu. Acun kovar herhalde.

İki kişiyi daha sakatlığa kurban verdik milli araya kadar sıkıntılı geçecek önümüzdeki süreç.

Muhammed'in gol harikaydı. Antalya maçında da ilk 11 başlarsa şaşırmam.

Ülke puanını sırtlamaya başladık şimdiden. Böyle devam.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Araf
Eksiksiz şekilde İlk 11 kurulamadığı zaman "altyapıdan futbolcu çağırın, onlar oynasın" diyen tiplerden herhalde kendisi. 25-30 dakika içinde ne kadar övebilirse o kadar övdü gençleri.
Ben övmesine bir şey söylemiyorum ki, övsün. Ben laf sokmaya çalışmasına sinir oluyorum. Lafı sokacak kişi spiker değil, taraftardır, yorumcudur. Golü atınca spiker sevinci kursağımızda bırakıyor. Peki şimdi bu sözlerden sonra sevinelim mi gol olduğuna, üzülelim mi?

Ben övmesine bir şey söylemiyorum ki, övsün. Ben laf sokmaya çalışmasına sinir oluyorum. Lafı sokacak kişi spiker değil, taraftardır, yorumcudur. Golü atınca spiker sevinci kursağımızda bırakıyor. Peki şimdi bu sözlerden sonra sevinelim mi gol olduğuna, üzülelim mi?
Bir spikerin açık bir şekilde bir futbolcuyu eleştirdiği nerede görülmüş. Çok büyük gaf yaptı. İşine son verilir muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: Araf
Sürekli gençleri övmesi de acayip. Sırf koşuyor diye Arda'yı övdü adam. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Araf
Bir spikerin açık bir şekilde bir futbolcuyu eleştirdiği nerede görülmüş. Çok büyük gaf yaptı. İşine son verilir muhtemelen.
İşine son verileceğini düşünmüyorum, sonuç olarak Acun Ilıcalı'nın elindeki spiker sınırlıdır. En fazla uyarı yapar geçer, en azından gelecek hafta maçı anlatacağını düşünmüyorum.
Sürekli gençleri övmesi de acayip. Sırf koşuyor diye Arda'yı övdü adam. :A
Mesut'a laf sokmak için övüyor ama gençlerin kendini göstermesi açısından değerli bir maç, o yüzden övmesi de doğal. Kazanım sonuç olarak ama aynı zamanda laf sokmaya çalışması da sinir bozucu. :D

İşine son verileceğini düşünmüyorum, sonuç olarak Acun Ilıcalı'nın elindeki spiker sınırlıdır. En fazla uyarı yapar geçer, en azından gelecek hafta maçı anlatacağını düşünmüyorum.

Mesut'a laf sokmak için övüyor ama gençlerin kendini göstermesi açısından değerli bir maç, o yüzden övmesi de doğal. Kazanım sonuç olarak ama aynı zamanda laf sokmaya çalışması da sinir bozucu. :D
Adam nerede övmesi gerektiğini bilmiyor ki. Helsinki geri pas yapmış kalecisine, FB basıyor, dolayısıyla da Arda koşuyor ve spiker "Bravo Arda, işte böyle" diyor. Bunu duyunca ??? oldum ben. :A

Maçın unutulmayan anları..

**Muhammedin enfes golünden sonra...Spikerin "Milyon dolarlık Mesutun yapamadığını gencecik Muhammed yaptı" demesi.

**Son dakkada ki frikikte Sosanın bencilliğinde; Ardanın hüznü.....

**Birde gene sadece FENERBAHÇE nin ülke puanına faydası dokunması.
Abi her şeye katılıyorum ama gene sadece Fenerbahçe ülke puanına katkıda bulunmuş demişsin evet bu akşam öyle oldu lakin daha önce olanları anlamadım. Son yıllarda genel olarak bütün takımların katkısız olduğunu görüyorum.

Mesut ile Acun sağlam arkadaş bence kovulur. :D
O açıdan bakınca olabilir aslında. Melih Gümüşbıçak'a bak, Fenerbahçeli adamın kanalında, Mesut Özil'e laf sokmaya kalkıyor. Muhtemelen Acun da çıldırmıştır. :D
Adam nerede övmesi gerektiğini bilmiyor ki. Helsinki geri pas yapmış kalecisine, FB basıyor, dolayısıyla da Arda koşuyor ve spiker "Bravo Arda, işte böyle" diyor. Bunu duyunca ??? oldum ben. :A
Özgüvenine gönderme yapıyor da, abartıyor. Bizim ülke için çok yabancı genç oyuncunun çıkıp oynaması, haliyle abartması da doğal. :D

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961