HeisenBerg
Favori Üye
Bitiriciliği zayıf olmasaydı eğer, zaten forvet diye oynatabilirdik. Bol gol kaçırır diye düşünüyorum, umarım tersine gol atar.Osayi'nin forvet performansını çok merak ediyorum. Bir şekilde kazanırız gibi geliyor, bakalım.
İlk 11'e bakılırsa Zajc forvet gibi, enteresan olacak.Bitiriciliği zayıf olmasaydı eğer, zaten forvet diye oynatabilirdik. Bol gol kaçırır diye düşünüyorum, umarım tersine gol atar.
Fenerbahçe'nin açıklamasına göre İrfan Can görünüyor (gerçi orada diziliş yok) ama dizilişi gösteren bazı yerlerde de Zajc.İlk 11'e bakılırsa Zajc forvet gibi, enteresan olacak.
Pamuk gibi oldum.Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. 4 takımın da tur atlayıp gruplara kalması ülke puanı ve dolayısıyla şampiyonun direkt Şampiyonlar ligine gidebilmesi adına gerekli. @Gerekli24 @12.Adam @Dosi
İşte keşke hep böyle olsak ligde yiyelim birbirimizi ama Avrupa'da en azından rakip takımı desteklemeyelim.Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. 4 takımın da tur atlayıp gruplara kalması ülke puanı ve dolayısıyla şampiyonun direkt Şampiyonlar ligine gidebilmesi adına gerekli. @Gerekli24 @12.Adam @Dosi
Sizde yine Larin gibi bir adam vardı Fener de o kadar bile adam yok. Akan oyunda gol atmaları zor gibi. Duran toptan atabilirse atarlar.Fenerbahçe bizim geçen sezon son 10 maçta düşündüğümüz duruma düşmüş. Forvetsiz oynuyorlar.
Yani, doğru olabilir. Kayserispor ve Rizespor maçlarında Larin de yoktu.Sizde yine Larin gibi bir adam vardı Fener de o kadar bile adam yok. Akan oyunda gol atmaları zor gibi. Duran toptan atabilirse atarlar.
O maçları da Ghezzal ve N'koudou ikilisi çözmüş.Yani, doğru olabilir. Kayserispor ve Rizespor maçlarında Larin de yoktu.
Son zamanlarda hoca 14 kişiyle falan kadro kuruyorduYani, doğru olabilir. Kayserispor ve Rizespor maçlarında Larin de yoktu.