14.41 yazıyorSs bende tam gözükmüyor nedense, küsuratlı rakam kaçtı Mbps olarak
14.41 yazıyorSs bende tam gözükmüyor nedense, küsuratlı rakam kaçtı Mbps olarak
Yazlıkçılar için 2-3 aylık özel yaz paketleri oluyor. Aşırı pahalı da değil, 100 lira civarlarında edinebilirsin. @Tolstoyevski insanları yanlış bilgilendirme.Türkiye'ye gidildiğinde 2 ay internet ayarlanamıyor mu? İlla ev telefonu mu olması gerekir? Eskiden araştırdık yoktu. Komşularlada samimiyet yok
Tamam ben de Superbox'un bilgisini paylaşmışım onunla Superbox değil miydi yazlıkçı olayı @DosiYazlıkçılar için 2-3 aylık özel yaz paketleri oluyor. Aşırı pahalı da değil, 100 lira civarlarında edinebilirsin. @Tolstoyevski insanları yanlış bilgilendirme.
Senden isteyen kim sana vereceğim 40 TL'ye kendime 1 ay rahat yetecek sıkıntısız interneti ayarlarımYooo değil İstersen tüm parayı öde
Benim net zaten 11.5... Fifa oynarken evdeki kimseyi nete sokmuyorum Bir de sana mı diyecem dosiiiiiiiiiiiii neti kapaaaaa diye mesela
İnş vermezlerSenden isteyen kim sana vereceğim 40 TL'ye kendime 1 ay rahat yetecek sıkıntısız interneti ayarlarım
TR'de hiç bir arkabamda PS veya oyun indirme vs ilgileri yok. Komşular nasıldır bilmem ama çocuksuz komşulardan alırız illa olacaksa gerçi bana belirli az internet yetiyor. Yeğenlere tatile gidersek onlar için istiyorum. Hiç olmadı aşırı GB yükleyip paylaşırım
Yahu o halde telefondan ayarla interneti ve telefondan Wifi ile paylaş, boşver modemi filan araştırmayı sonra başına iş çıkarSenden isteyen kim sana vereceğim 40 TL'ye kendime 1 ay rahat yetecek sıkıntısız interneti ayarlarım
TR'de hiç bir arkabamda PS veya oyun indirme vs ilgileri yok. Komşular nasıldır bilmem ama çocuksuz komşulardan alırız illa olacaksa gerçi bana belirli az internet yetiyor. Yeğenlere tatile gidersek onlar için istiyorum. Hiç olmadı aşırı GB yükleyip paylaşırım
Bunu araştırırım 3 aylıksa o 1 ayıda birine hediye ederim sorun değil burada zaten aylık 250 TL. 100 dediğin nekiYazlıkçılar için 2-3 aylık özel yaz paketleri oluyor. Aşırı pahalı da değil, 100 lira civarlarında edinebilirsin. @Tolstoyevski insanları yanlış bilgilendirme.
İstemem zaten. Anca al derlerse belki ben kendime özel ayarlarımİnş vermezler
Bir ara paylaşım için ek ücret demişlerdi ne oldu o iş? Turkcell öyle denmişti gerçi.Yahu o halde telefondan ayarla interneti ve telefondan Wifi ile paylaş, boşver modemi filan araştırmayı sonra başına iş çıkar
Bilmiyorum Superbox'u. Biz geçen sene TT'den 100 lira civarına 3 aylık paket için anlaşmıştık.Tamam ben de Superbox'un bilgisini paylaşmışım onunla Superbox değil miydi yazlıkçı olayı @Dosi
Superbox Fırsat İnternet Kampanyası
Ev internetinde fark yaratan yenilik! Fiber altyapınız yoksa, Superbox yüksek hızlı internet için evinize geliyor!www.turkcell.com.tr
İptal oldu sanırım çünkü arada annemin telden wifi bağlanıyordum dışarı çıktığımda ama bir şey yansımıyor faturayaBunu araştırırım 3 aylıksa o 1 ayıda birine hediye ederim sorun değil burada zaten aylık 250 TL. 100 dediğin neki
------
İstemem zaten. Anca al derlerse belki ben kendime özel ayarlarım
------
Bir ara paylaşım için ek ücret demişlerdi ne oldu o iş? Turkcell öyle denmişti gerçi.
Vadafone veya türk Telekom alırım. Hangisinin GB'si çoksa ilk hat zamanı ucuz oluyor
Olmadı yeğenede bimcell alırız yeter. Onlar çok ucuz akrabalara gittikçe zaten wifi bağlanıyoruz
Kültür şoku yaşayacaksın böyle bir internet karşısında, benim ve senin çünkü bu konuda herhangi bir kültürü yok.Hayatımda hiç 15 üstünü görmemiş, internet hızına aç birisi olarak bizim buraya VDSl alt yapısı geldiği için an itibariyle 35'lik pakete geçmiş bulunuyorum taahhüt bozulmadan şimdilik 6 aylığına, akıyor maşallah
@Dosi @Araf @DarkLegenD @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Gerekli24 @Maskeli Fedai @bazinga @phoebebuffay @denizz19 @Emre Ozansoy
Şu an nereye saldırsam diye kafam durdu ilk iş torku denemesi yapacağım birazdan, bakalım o 1-2 saatlik indirmelerden nerelere kadar ineceğizKültür şoku yaşayacaksın böyle bir internet karşısında, benim ve senin çünkü bu konuda herhangi bir kültürü yok.
Muhtemelen 10-15 dakikada arşivine katarsın her şeyi, en güzeli.Şu an nereye saldırsam diye kafam durdu ilk iş torku denemesi yapacağım birazdan, bakalım o 1-2 saatlik arşive katmalardan sonra nerelere kadar ineceğiz
Kaç para veriyorsun lanHayatımda hiç 15 üstünü görmemiş, internet hızına aç birisi olarak bizim buraya VDSl alt yapısı geldiği için an itibariyle 35'lik pakete geçmiş bulunuyorum taahhüt bozulmadan şimdilik 6 aylığına, akıyor maşallah
@Dosi @Araf @DarkLegenD @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Gerekli24 @Maskeli Fedai @bazinga @phoebebuffay @denizz19 @Emre Ozansoy
Ev internetini paylaş. Bunu saymayalım @Tolstoyevski ama iyiymiş bu bayaEvde değilim ama yine de deneyelim.
Anlamadım, daha sabah farklıydı. İnternetimi değiştin ve tr de bu kadar anlık mı oluyorHayatımda hiç 15 üstünü görmemiş, internet hızına aç birisi olarak bizim buraya VDSl alt yapısı geldiği için an itibariyle 35'lik pakete geçmiş bulunuyorum taahhüt bozulmadan şimdilik 6 aylığına, akıyor maşallah
İnternet paketini değiştirtirttim, 16 MBPS idi 35'e çıktı alt yapı geldiği için 30 lira daha fazla ödeyeceğim aylık ama sonuna kadar değer bence 2 kat fark için Zaten 6 ay sonra taaahüt bitiyor, farklı bir servis sağlayıcıyla 50 üstüne çıkabilirim umarum, TTNET çok pahalı...Ev internetini paylaş. Bunu saymayalım @Tolstoyevski ama iyiymiş bu baya
------
Anlamadım, daha sabah farklıydı. İnternetimi değiştin ve tr de bu kadar anlık mı oluyor
Hayırlı olsun ozaman darısı bu konuda sinir bozucu atanlaraİnternet paketini değiştirtirttim, 16 MBPS idi 35'e çıktı alt yapı geldiği için 30 lira daha fazla ödeyeceğim aylık ama sonuna kadar değer bence 2 kat fark için Zaten 6 ay sonra taaahüt bitiyor, farklı bir servis sağlayıcıyla 50 üstüne çıkabilirim umarum, TTNET çok pahalı...