Star Tv Logosu Değişiyor

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
209
Puanı
165
Star TV, yeni yılla birlikte logosundan görsellerine varana kadar köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor.

Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren <nobr>Star</nobr> TV, yeni yılla birlikte logosundan görsellerine varana kadar köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor.

31 Aralık gecesi Star TV'nin tamamen değişime uğradığı bir gece olacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BKM Mutfak ekibi de Star TV ekranlarında sadece <nobr>yılbaşı</nobr> gecesi için eksiksiz ve tam kadro olarak özel bir program hazırlıyor.

Kaynak: haber365

Yeni logoyu merakla bekliyorum.. Güzel birsey olacaktir

Köklü değisiklikler Olcak olmalıda İffet Baskasi Tutmadi Acilen Müdaleler gerek muhtesem yüzyıl gelmesiyle oranları çok artacaktir

Köklü değisiklikler Olcak olmalıda İffet Baskasi Tutmadi Acilen Müdaleler gerek muhtesem yüzyıl gelmesiyle oranları çok artacaktir
Bence FOX'ta değişikliklere girmeli yoksa Star geçecek gibi FOX'u!

Bence FOX'ta değişikliklere girmeli yoksa Star geçecek gibi FOX'u!

Fox, zaten bu yıl gerileme devrine girdi. Yer Gök Aşk ve biraz Lale Devri ayakta tutuyor kanalı. İlk 4 kanala rakip olamaz zaten Ocak'tan sonra :)

FOX'un su an iki tane iyi reyting alan dizileri var; Yer Gök Ask ve Lale Devri.. Anneler ile Kizlari'nin ne yapacagini bilmiyorum.. Fakat FOX iddiaali diziler ekrana getirmeli..

Fox, zaten bu yıl gerileme devrine girdi. Yer Gök Aşk ve biraz Lale Devri ayakta tutuyor kanalı. İlk 4 kanala rakip olamaz zaten Ocak'tan sonra :)

FOX'un gerileme devrine girdini falan yok saçmalama Ozan. FOX'un reyting rekortmeni dizisi sadece lale devri ve yer gök aşk değil. reytinglere daha güzel bak. fox'un reyting rekoru kıran dizileri; lale devri,yer gök aşk,deniz yıldızı,unutma beni, ve araf zamanı da olacak. İlk 4 kanala tabi ki de rakip olacak. Star tv'den de bir cacık olmaz olamaz. MUHTEŞEM YÜZYIL'ın reytingleri düşürecek görürsünüz. Ocaktan sonra FOX kendisi daha çok belli edecek ve 3.kanal bile olabilir!

FOX'un gerileme devrine girdini falan yok saçmalama Ozan. FOX'un reyting rekortmeni dizisi sadece lale devri ve yer gök aşk değil. reytinglere daha güzel bak. fox'un reyting rekoru kıran dizileri; lale devri,yer gök aşk,deniz yıldızı,unutma beni, ve araf zamanı da olacak. İlk 4 kanala tabi ki de rakip olacak. Star tv'den de bir cacık olmaz olamaz. MUHTEŞEM YÜZYIL'ın reytingleri düşürecek görürsünüz. Ocaktan sonra FOX kendisi daha çok belli edecek ve 3.kanal bile olabilir!

Lale Devri ve Yer Gök Ask gerçekten çok basarili diziler.. Reytinglerden görüyoruz zaten.. Ama Prime-time'da yayinlanan 2 diziyle de olmaz ki.. Birkaç tane daha idiaali diziler yayinlanmali FOX.

Araf Zamanı'nın tutacağını garanti edebilirsin. Ben Prime-Time kuşağından bahsediyorum. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni yine iyi gidiyorlar ama dikkat edersen onların ikisi de bu yıl eski reytinglerini arıyorlar...

Fox gerileme dönemine girmedi bencede Pazar günü hariç ama düşüklük var buda bir gerçek Araf Zamanı inan ki bende tutmasını istiyorum ama zor ondan sonra Muhteşem Yüzyıl starda daha da reytingi artacaktır Serenay Sarıkaya ve Pargalının Sultan diyecekler bir süre sonra ve Sultan Süleyman ile çekişme halinde olacaklar ve buda reytingleri yükseltecek :).

Araf Zamanı'nın tutacağını garanti edebilirsin. Ben Prime-Time kuşağından bahsediyorum. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni yine iyi gidiyorlar ama dikkat edersen onların ikisi de bu yıl eski reytinglerini arıyorlar...

FOX için gayet iyi durumda deniz yıldızı ve unutma beni. ve son zamanlar da farkındaysan eski reytinglerine kavuştular. araf zamanı da %85 tutacak gibi. xD

FOX için gayet iyi durumda deniz yıldızı ve unutma beni. ve son zamanlar da farkındaysan eski reytinglerine kavuştular. araf zamanı da %85 tutacak gibi. xD

Saydığın hiçbir yapım bu yıl çıkmadı. Hepsi geçen yıldan kalma dikkat edersen. Yeni iyi proje üretemedikleri için bence gerilemedeler. Araf Zamanı bunu yıkar belki ama pek sanmıyorum...

Fox başarılı bir kanal değil, bu yeni bir şey de değil, fox ilk yıl hariç hep kötüydü ama bu sezon bence de reyting olarak daha zor durumda.

sacmalık araf zamanı muhtesem yuzyıl nasıl kıyaslarsın guldurme

bencede star muhteşem yüzyılı düşürür lanet kanal tiksiniyom valla her diziyi bitirdi kodu :(