Öyle diyorsan öyle demek ki. Neyse bunlar hep oyun, o malum şahıs ( @EmreCan ) aramızı bozmak istedi ancak başaramadı.Demek ki hak etmişsin ben zor kızan biriyim
Öyle diyorsan öyle demek ki. Neyse bunlar hep oyun, o malum şahıs ( @EmreCan ) aramızı bozmak istedi ancak başaramadı.Demek ki hak etmişsin ben zor kızan biriyim
Ben kolay kolay köprüleri yıkmam ertesi günde unuturum olayları (genelde)Öyle diyorsan öyle demek ki. Neyse bunlar hep oyun, o malum şahıs ( @EmreCan ) aramızı bozmak istedi ancak başaramadı.
@AteşBöceği 'nin açtığı bir konuda şaka yollu bir benzetme yapmıştım ancak sen yine ciddiye almıştın. Konuyu aradım ama bulamadım.Ben kolay kolay köprüleri yıkmam ertesi günde unuturum olayları (genelde)
Aha! Soğuk nevale olayı @Tolstoyevski@AteşBöceği 'nin açtığı bir konuda şaka yollu bir benzetme yapmıştım ancak sen yine ciddiye almıştın. Konuyu aradım ama bulamadım.
Bak unutmamış, hepsini tek tek not etmiş bir yere. Dediğim gibi forumda en çok vakit geçirdiğim konu bu olduğu için artık olacak o kadar.Aha! Soğuk nevale olayı @Tolstoyevski
Ama yok başka mevzular vardı sanki paranın değiştirdiğinş vs. bir sürü üst üste suçlama yapıp, seni kanalda istemediğimi dillendirdin milette
Ben not etmem. Sadece hafızam çok iyi @TolstoyevskiBak unutmamış, hepsini tek tek not etmiş bir yere. Dediğim gibi forumda en çok vakit geçirdiğim konu bu olduğu için artık olacak o kadar.
Demin bir yerde ben çok kızmam mı demiştin @CervantesBen not etmem. Sadece hafızam çok iyi @Tolstoyevski
Zor kızan biriyim dedim @CervantesDemin bir yerde ben çok kızmam mı demiştin @Cervantes
Her gün beni patates kızartmasına çeviriyorsun haşlamaktan yine de kendisini pamuk gibi gösteriyor @Yakamoz-Asi
Zor kızarsın ama kızdın mı da...Zor kızan biriyim dedim @Cervantes
Bu iftiralara kimse inanmaz
Seni şimdi daha iyi anladım, Allah yardımcın olsun. @Dosi ile ortak olmak hem çok iyi, hem de bir o kadar zor olmalı.Demin bir yerde ben çok kızmam mı demiştin @Cervantes
Her gün beni patates kızartmasına çeviriyorsun haşlamaktan yine de kendisini pamuk gibi gösteriyor @Yakamoz-Asi
@Dosi şimdi diyordur ki hiçbir şey göründüğü gibi değil, dışı seni içi beni yakar diye düşünüyordurSeni şimdi daha iyi anladım, Allah yardımcın olsun. @Dosi ile ortak olmak hem çok iyi, hem de bir o kadar zor olmalı.
Harikalık değil ama neyse haşlama yok
Tatlı uykular dilerim uykucu kediHadi ben yavaştan kaçar uyku düzenimi ayarladım bu ara. En fazla 1e kadar durma olarak şartlandırdım kendimi daha 1 saat var ama biraz mutfak toparlanması, evrak kağıt işleri bi yarım saatimi yer. Sabah çok erken kalkmıştım
@Cervantes @Tolstoyevski çok dedikodu etmeyin
İyi geceler
İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz.Hadi ben yavaştan kaçar uyku düzenimi ayarladım bu ara. En fazla 1e kadar durma olarak şartlandırdım kendimi daha 1 saat var ama biraz mutfak toparlanması, evrak kağıt işleri bi yarım saatimi yer. Sabah çok erken kalkmıştım
@Cervantes @Tolstoyevski çok dedikodu etmeyin
İyi geceler
Uyudu sanırım, şimdi rahatız Özelde dediğin o şeye katılıyorum ama kızın arkasından çok da konuşmayalım şimdi sabaha haşlamalı patatese çevirir bizi valla Mikasa modunu açarsa Ama evet özelde dediğin gibi biraz öfkeli son dönemlerde... Diğer dediğin şeye ise şok oldum 😱İyi geceler. Dedikodu bizlik değil, etmeyiz.
Yapma sonra sabah beni kevgire , seni de haşlanmış patatese çevirir dediğin gibi.Uyudu sanırım, şimdi rahatız Özelde dediğin o şeye katılıyorum ama kızın arkasından çok da konuşmayalım şimdi sabaha haşlamalı patatese çevirir bizi valla Mikasa modunu açarsa Ama evet özelde dediğin gibi biraz öfkeli son dönemlerde... Diğer dediğin şeye ise şok oldum 😱
Yok canım merhametlidir o bize kıyamaz bakma atıp tuttuğununa...Yapma sonra sabah beni kevgire , seni de haşlanmış patatese çevirir dediğin gibi.
Böyle uyansak yine iyi, çiğ köfte gibi yoğurmasından korkuyorum ben.Yok canım merhametlidir o bize kıyamaz bakma atıp tuttuğununa...
(
)