Batshuayi aldık gerek yok riske girmeyeSamatta'yı da verelim size, belki sizde işe yarar.
Batshuayi aldık gerek yok riske girmeyeSamatta'yı da verelim size, belki sizde işe yarar.
Batshuayi ismen sevdiğim birisi ama nedense ondan aşırı derecede Negredo havası alıyorum.Batshuayi aldık gerek yok riske girmeye
Kötü çıkarsa da devre arasına kadar yapacak bir şey yok. Bir forvet daha almaz yönetimBatshuayi ismen sevdiğim birisi ama nedense ondan aşırı derecede Negredo havası alıyorum.
Görüşme olduğunu ben de duydum galiba Sassuolo bonservis Beşiktaş kiralama istiyor ve 6 milyon bonservis talep ediyor. Eğer inmezse bizim kulüp 6 milyon vermez biraz daha beklemek gerekiyor bu transfer gerçekleşse bile en erken haftaya biter.
@Gerekli24, @DarkLegenD ve diğer Beşiktaş taraftarları.
Gedson Fernandes ⏳
@Gerekli24, @DarkLegenD ve diğer Beşiktaş taraftarları.
Marcelo hangi Marcelo sol bek mi stoper mi?Gedson Fernandes ⏳
Fernando Lucas ⏳
Kaan Ayhan ⏳
Jerome Boateng ⏳
Marcelo ⏳
Bitti bu iş, ŞL kupasını kazanacağız. 🤗🤗
Kaan Ayhan iyidir de, bu şartlar altında 6 milyon euro sıkıntı olabilir. Kiralık olarak alabilirseniz alın satın alma opsiyonuyla, yoksa o fiyat sıkıntı olabilir, kısıtlar sizi. Kaan Ayhan tutar muhtemelen ama fiyat sıkıntı olur.Görüşme olduğunu ben de duydum galiba Sassuolo bonservis Beşiktaş kiralama istiyor ve 6 milyon bonservis talep ediyor. Eğer inmezse bizim kulüp 6 milyon vermez biraz daha beklemek gerekiyor bu transfer gerçekleşse bile en erken haftaya biter.
Stoper olan. ⏳🔥 eski futbolcumuz olan marcelo. Stoper galiba.Marcelo hangi Marcelo sol bek mi stoper mi?
Bir de sol bek olandan bahsediyorlar da ondan dedimStoper olan. ⏳🔥
Real Madridli marcelo mu?Bir de sol bek olandan bahsediyorlar da ondan dedim
Evet onla ilgili de haberler çıkmıştı.Real Madridli marcelo mu?
Bu ne kadınlar şampiyonlar ligi mi?Erkek takımının önizlemesi gerçekleşiyor. Bizim saftirik taraftar da galibiyet alabileceğini zannediyor hâlâ.
Aynen Şampiyonlar Ligi.Evet onla ilgili de haberler çıkmıştı.
------
Bu ne kadınlar şampiyonlar ligi mi?
Kadın futbolunda çok kötüyüz ne yazık ki şaşırtmadı. Erkeklerde böyle facia olmaz PSG City gelmezseAynen Şampiyonlar Ligi.
İse yaramıyor 12 yaşla ilgili kriteri çiğnemiş beşiktaşYaptığın saçma totemlerden bıktım her totemin veya böyle saçma sözüne atacağım haberin olsun
Ne kriteriİse yaramıyor 12 yaşla ilgili kriteri çiğnemiş beşiktaş
Test yapmayani almışsınız maça aşısı olmayan kişiler kriteriNe kriteri
İlk defa senden duyuyorumTest yapmayani almışsınız maça aşısı olmayan kişiler kriteri
Tff disipline vermiş @Gerekli24İlk defa senden duyuyorum