Keşke gelse hemen.Bence kısıtlamalar gelmeden çabuk olun aşı kartı zorunluğu gelebilir @AteşBöceği @serhatt
Keşke gelse hemen.Bence kısıtlamalar gelmeden çabuk olun aşı kartı zorunluğu gelebilir @AteşBöceği @serhatt
Evet ben de çabuk olmaya çalışıyorum sıra vermiyor sağlık ocağı hastane için şehre gitmem lazım sıkıntı orada ama olacam inşallah en yakın zamandaBence kısıtlamalar gelmeden çabuk olun aşı kartı zorunluğu gelebilir @AteşBöceği @serhatt
Yeni mi oldun ilk dozu?İlk dozun bintech aşılanması yapılmıştır.biraz baş ağrısı biraz halsizlik bulunuyor. Onun dışında iyim
Şifa olsun dostumİlk dozun bintech aşılanması yapılmıştır.biraz baş ağrısı biraz halsizlik bulunuyor. Onun dışında iyim
Çok teşekkürler saol 😊Şifa olsun dostum
Çarşamba oldum ilk dozu teşekkürlerYeni mi oldun ilk dozu?
Geçmiş olsun;bol antikorlu olsun.
Çarşamba oldum ilk dozu teşekkürlerYeni mi oldun ilk dozu?
Geçmiş olsun;bol antikorlu olsun.
Geçmiş olsun diyelim o zaman bana yan etkisi bir hafta sonra oldu asıl başta az bir ağrım vardıÇarşamba oldum ilk dozu teşekkürler
Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur.
Haydi bakalım abicim.Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü BioNTech ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur.
İlk dozu olduktan 6-7 saat sonra kol ağrısı başlamış ve 1 gün kadar sürmüştü, onun dışında bir şey olmamıştı. Umarım bunda da olmaz.Ben ilkinde yaşamadığım kol ağrısı ikincide bayağı yaşadım ama uzun sürmüyo takılma ona sen şifa olsun ablam
İlk dozu olduktan 6-7 saat sonra kol ağrısı başlamış ve 1 gün kadar sürmüştü, onun dışında bir şey olmamıştı. Umarım bunda da olmaz.
Ocakta Biontech var mıydıBiontech'te ilk dozumu 10 Ocak'ta, saat 10'da yaptırmıştım. Birkaç gün boyunca kolumda ağrılar hissettim. Bunun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım ya da yaşadıysam da fark etmedim.
12.30 gibi oldum aşıyı, şu an hafif kol ağrısı dışında bir şey yok.Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü BioNTech ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur.
Ağustos yani, yanlışlıkla "Ocak" yazmışım.Ocakta Biontech var mıydı
Hayırlısı inşallah 🙏2.doz aşım için cuma günü gece 23.00 'a sıra aldım 😊
Sağol inşallah az bir yan etkiyle atlatırımHayırlısı inşallah 🙏