Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü BioNTech ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. :A Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur. :A

Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. :A Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur. :A

Ben ilkinde yaşamadığım kol ağrısı ikincide bayağı yaşadım ama uzun sürmüyo takılma ona sen şifa olsun ablam :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bugün "tedirgin bir şekilde" ikinci dozumu olacağım. Tedirgin bir şekilde çünkü BioNTech ikinci doz olan tanıdıklarım yan etkilerinin (yüksek ateş, kolda şişme, halsizlik, kol ağrısı) fazla olduğunu söyledi ve ben ilk dozda bunların hiç birini çok yaşamadım. :A Umarım olmaz, olursa da en hafif şekilde olur. :A
Haydi bakalım abicim.

Klişe cümlemi sanada kurayım; "Az cefalı,bol antikorlu olsun"

Biontech'te ilk dozumu 10 Ağustos'ta, saat 10'da yaptırmıştım. Birkaç gün boyunca kolumda ağrılar hissettim. Bunun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım ya da yaşadıysam da fark etmedim.

Son düzenleme:
12.30 gibi oldum aşıyı, şu an hafif kol ağrısı dışında bir şey yok. :bilmem:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch