Sizin oralarda şu siperlikten kullananlar oluyor mu Buralarda tek tük de olsa görüyoruzHiç satın almadım. Hep dağıtıyorlar genelde açık mavi renk oluyor
Sadece sağlık personelleri kullanıyorSizin oralarda şu siperlikten kullananlar oluyor mu Buralarda tek tük de olsa görüyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 107650
Bunların pek faydası yok diye biliyorum.Sizin oralarda şu siperlikten kullananlar oluyor mu Buralarda tek tük de olsa görüyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 107650
Yeşil olanları evony marka mı?Genelde yeşil kullanıyorum.
Siyah maske aksesuar olarak daha şık şüphesiz ama sıcak yaz günlerinde iyice yakıyor insanı. Kışın soğuklarda iyi gidiyor.
Bu maskeyi görenlerin Renk körü ihtimali varmış.Sanırım mavi diyebiliriz, yeşile de kaçıyor çünkü hafiften emin olamadım.
Şundan kullanıyorum, görselde daha çok yeşilmiş gibi gözüküyor ancak maske bildiğimiz mavi bence:
Bendeki de aslında buna benzer mavi gibi yeşil gibiSanırım mavi diyebiliriz, yeşile de kaçıyor çünkü hafiften emin olamadım.
Şundan kullanıyorum, görselde daha çok yeşilmiş gibi gözüküyor ancak maske bildiğimiz mavi bence:
Belleşe aldığım dağıtılanlar bunlar zaten her doktora giderken kapıda veriyorlar bu ara maşallah yol fazla düşünce bi uzun süre yetecek stok oldu diyebilirim @Tolstoyevski para verip almama gerek yok, zaten pahalıSanırım mavi diyebiliriz, yeşile de kaçıyor çünkü hafiften emin olamadım.