'Aşkın Tarifi' Final Yapıyor! | Kanal D

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
1629275317395.jpeg

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Aşkın Tarifi' final yapıyor!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Koloş'un oturduğu, başrollerini Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Alper Saldıran ve Cem Davran'ın paylaştığı dizi düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

Önümüzdeki hafta 11. bölümü yayınlanacak olan dizinin finali 6 Eylül'de yayınlanacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Makbule Kosif: Mission completed ✅

AMİ ve Kalp Yarası dışındaki dizilerden de çok yakında haber gelir şimdiden geçmişler ola. :A

Beklenen haber, makbuleden önce de ahım şahım reyting almadı zaten hiçbir zaman, güle güle.

"Yılın Dizisi" 13 bölümde paket. :F Demek ki neymiş ne torpille ödül aldırmak ne de evli adamı kızı yaşındaki kadının dibine sokmak bir diziyi kurtarırmış. :A

20210818_113355.jpg

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Şaşırmadım. :A Senarist değişikliğinden sonra 13'te final yapar diye düşünüyordum, iyi dayandı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şaşırdığımı söyleyemem. Ada Masalı ve Baş Belası da yakında finali ilan eder diye tahmin ediyorum.

Neslihan Atagül'ün kocası olarak anılır artık Kadir. Vasat projeler seçiyor.

Aşk Mantık İntikam rakipler gelince gün değiştirir, sonra biter muhtemelen 20 civarlarında mucize olmazsa. Drama olduğu için Kalp Yarası Total hatrına gider.

Gerisi dizi çöplüğüne :X

Yaz dizisi idi ve 13 bölüm zaten anlaşma sağlanan bölüm sayıları. Yeterli gelmiştir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kadir öyle ağır bir projeden sonra böyle hafif bir proje seçerek yanlışı en başında yaptı zaten, üstüne üstlük çok yaş farkı olan no name bir kızla partner yapıldı beklenen gelişmeydi.

Kadir yaşlanıyor artık karizması da gidince elinde bir şeyi kalmayacak. :A