Ben zaten her gün o gelişmeleri takip ediyorum merak etme... Sen aktarsan da aktarmasan da her gün saydırıyorum Barca'daki yaşananlara...Yeni gelişmeler olursa aktarmaya devam edeceğim.... Bu arada sözlükte neden Kelin adına konu açılmamış...
Ben zaten her gün o gelişmeleri takip ediyorum merak etme... Sen aktarsan da aktarmasan da her gün saydırıyorum Barca'daki yaşananlara...Yeni gelişmeler olursa aktarmaya devam edeceğim.... Bu arada sözlükte neden Kelin adına konu açılmamış...
Armut 🍐 piş ağzıma düş... seni hazır lopçu....Ben zaten her gün o gelişmeleri takip ediyorum merak etme... Sen aktarsan da aktarmasan da her gün saydırıyorum Barca'daki yaşananlara...Valla benim konu açmakla ilgili bir ilişkim mevcut değil şu aşamada, neden açılmış veya açılmamış çok ilgilenmiyorum...
![]()
Intel'e maliyeti kaça gelmiş?
Hakan Çalhanoğlu'nun İnter'e transferi hayırlı olsun. Acaba bize gelebilir mi diye bir an umut eder gibi olduk ama daha erken, erken olduğu için maliyeti karşılamak gereksiz yük ve risk olurdu... İnter'den GS'ye birçok isim geldi, muhtemelen Hakan'ın da İnter'den sonraki durağı GS olacaktır bir iki seneye.
Yıllık 5-6 Milyon deniliyor...Intel'e maliyeti kaça gelmiş?
Herkes buna tepki gösterdi ya kesin 20 gol katkısı yapar burada. Adam kaç yıldır hiç bir şey yapmadan göz boyuyor. Birde 5 milyon maaş verecekler buna.
Hakan Çalhanoğlu'nun İnter'e transferi hayırlı olsun. Acaba bize gelebilir mi diye bir an umut eder gibi olduk ama daha erken, erken olduğu için maliyeti karşılamak gereksiz yük ve risk olurdu... İnter'den GS'ye birçok isim geldi, muhtemelen Hakan'ın da İnter'den sonraki durağı GS olacaktır bir iki seneye.
Protokol 3+1 yıllık...Yıllık 5-6 Milyon deniliyor...
Lille bu sene orta sıralarda takılır.Ekli dosyayı görüntüle 107482
Lille'i geçen sezon şampiyon yapan teknik direktör Christophe Galtier, bu sezon Nice'in başına geçmişti. Daha ikinci haftadan kendi takımının karşısına çıktı ve sonuç ortada. Kendi kurduğu takımına karşı fark atarak kazandı. Eski oyuncularını çok iyi tanımasının da bir sonucu bu skor.
@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer futbol takipçileri.
Eski kadroyu biraz bozdular, üstüne Jocelyn Gourvennec gibi hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör getirdiler, haliyle böyle olur. Ayrıca yeterince transfer de yapmadılar. Christophe Galtier'i ellerinde tutmayı başaracaklardı, o da olmadı. Galtier, "burada süremi doldurdum" diyerek istifa etti. Zirvede bırakmayı tercih etti binevi. Lille yönetimi sonrası için hiçbir plan yapmamış olacak ki, sadece oyuncu satarak devam etti. Oysa Galtier o açıklamayı Mayıs ayında yaptı ve Mayıs ayında istifa etti, tabii sözleşme bitiş tarihi olarak görünüyor istifası ayrı konu. Mayıs ayında, Haziran ayında plan yapacakları yerde hiçbir şekilde plan yapmadılar ve 5 Temmuz'da teknik direktör geldi. Hiçbir plan program yok sonuç olarak ve ilk darbeyi şimdiden aldılar bile. Muhtemelen ilk beşte bile bitiremezler. Bu koşullar altında ilk on bile başarı sayılır.Lille bu sene orta sıralarda takılır.
Galtier'in ayrılma sebebi Luis Campos'un habersiz bir şekilde gönderilmesiydi. Yönetim ondan habersiz böyle bir şey yaptığı için tepki koydu.Eski kadroyu biraz bozdular, üstüne Jocelyn Gourvennec gibi hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör getirdiler, haliyle böyle olur. Ayrıca yeterince transfer de yapmadılar. Christophe Galtier'i ellerinde tutmayı başaracaklardı, o da olmadı. Galtier, "burada süremi doldurdum" diyerek istifa etti. Zirvede bırakmayı tercih etti binevi. Lille yönetimi sonrası için hiçbir plan yapmamış olacak ki, sadece oyuncu satarak devam etti. Oysa Galtier o açıklamayı Mayıs ayında yaptı ve Mayıs ayında istifa etti, tabii sözleşme bitiş tarihi olarak görünüyor istifası ayrı konu. Mayıs ayında, Haziran ayında plan yapacakları yerde hiçbir şekilde plan yapmadılar ve 5 Temmuz'da teknik direktör geldi. Hiçbir plan program yok sonuç olarak ve ilk darbeyi şimdiden aldılar bile. Muhtemelen ilk beşte bile bitiremezler. Bu koşullar altında ilk on bile başarı sayılır.
Luis Campos da şu anda Real Madrid'in yeni sportif direktörü. Lille'in kadrosu, Galtier'in takımı takım yapması sayesinde bir yerlere gelmişti. Oyuncuların üst düzey olmasına gerek yok, teknik direktör o oyuncuyu üst düzey yapabiliyor takımı takım yaparak ve Galtier bunu göstermişti. Nice'ın başına geçti, orada da başarır, en azından ilk beşe sokar muhtemelen takımı.Galtier'in ayrılma sebebi Luis Campos'un habersiz bir şekilde gönderilmesiydi. Yönetim ondan habersiz böyle bir şey yaptığı için tepki koydu.
Lille'in kadrosu zaten iyi değildi. Geçen seneki başarı Galtier sayesinde gelmişti. Bu oyuncu grubunun fazla bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Aldın mı kupayıAlmanya'daki ilk kupa geliyor...
![]()
Bu kadar zayıf bir kadromuz olduğunun farkında değildim.Aldın mı kupayı![]()
Haaland'ın fazla şişirildiğini düşünüyorum ama evet daha iyi bir takıma gitmeli. Premier Ligde gol kralı olup kariyerini daha üstlere taşırBu kadar zayıf bir kadromuz olduğunun farkında değildim.Acilen kurtulmalı bu takımdan. Feci şekilde kötü takım.