Emre Ozansoy
Moderatör
Tabi üzülürüm. Gidersen ağlarım da...Sen bana üzülür müydün be, günün şoku. 😱
Tabi üzülürüm. Gidersen ağlarım da...Sen bana üzülür müydün be, günün şoku. 😱
@The_Erinch kalpten gidiyordu zaten, yaşlı olduğu için ilk ona müdahale edelim. Sonra @slhttnmtl ve @batuhankaralar'a bakarız.Her ne kadar Edis ve Hadise'ye üzülsem de bu oy Candan Erçetin'e ilaç olmuş.
Ben çiftetelli oynuyorum, biliyorsun zaten.Sen bana üzülür müydün be, günün şoku. 😱
İlk cümlene inandım.Tabi üzülürüm. Gidersen ağlarım da...
@kerem ben bu kadar geç göndermemiştim neden bu kadar sona kaldı benim puanlar acaba 🤔@Zeyno
12 puan Candan Erçetin - Çapkın
11 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
10 puan Tarkan - Hüp
9 puan MFÖ - Ali Desidero
8 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
7 puan Merve Özbey - Tebrikler
6 puan Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
5 puan Pinhani - Yitirmeden
4 puan maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
3 puan Model - Bir Melek Vardı
2 puan Hadise - Biz Burdayız
1 puan Edis & Emina - Güzelliğine
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
Ben pırlantayım canım ilk müdahale bana.@The_Erinch kalpten gidiyordu zaten, yaşlı olduğu için ilk ona müdahale edelim. Sonra @slhttnmtl ve @batuhankaralar'a bakarız.
En son, son 3'teyim diyordun.Bakalım final puanı alabilecek miyiz. İlk defa bu kadar yaklaştık.
İkisini de kurtar.@The_Erinch kalpten gidiyordu zaten, yaşlı olduğu için ilk ona müdahale edelim. Sonra @slhttnmtl ve @batuhankaralar'a bakarız.
Ay ciddiyim be.İlk cümlene inandım.
İnş alırsın bakalımBakalım final puanı alabilecek miyiz. İlk defa bu kadar yaklaştık.
Forum bu hafta gözlerimi yaşarttı. Stratejinin önemini bir kez daha anladım.En son, son 3'teyim diyordun.
Şook bir isim elniyor dedim zaten, mesajımı görmemişsin. @The_ErinchCandan gitseydi şok bir isim derdi @kerem zaten bu korkuda @The_Erinch sana yeter