şakadanda anlamıyon deniz şakadan anlıyoSaçma sapan konuşmayı bırak.
şakadanda anlamıyon deniz şakadan anlıyoSaçma sapan konuşmayı bırak.
Bu da senin kaderin, napalım.Elenecek miyim bu şarkıyla bile mi Allah sizi ne yapmasın sürekli sonlarda kalıyorum etkinliklerde Merve hep zirvede ama burada sonlarda
Tam isabet.Survivor müziği güldürdü.
Merve neden bu kadar düşük gidiyorKİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
120 | Teoman
115 | Tarkan
104 | Serdar Ortaç
100 | Model
99 | Pinhani
94 | Mor ve Ötesi
91 | Hadise
90 | maNga
80 | MFÖ
73 | Edis
71 | Merve Özbey
68 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Ne bileyim üzülmek istemezdim de zaten cidden insan hakkını alamayınca kötü oluyor, bir kısmına şaştım, bir kısmı zaten inatla ya ilk 5'e sokuyor ya da güzel puan vermiyor. Hepsi harmanlanınca sonuç bu.Ciddi ciddi kaçmış. Hani üzülmeyecektin?
Valla ne diyeyim her hafta sonlardayım ilginç şekilde hiçbir şarkı mı sevilmezMervenin sadece bu hafta değil ms genel oylaması bence çok tuhaf @denizz19
Kanka sevmiyorlar beni işte Merve bahaneMerve neden bu kadar düşük gidiyor
KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
120 | Teoman
115 | Tarkan
104 | Serdar Ortaç
100 | Model
99 | Pinhani
94 | Mor ve Ötesi
91 | Hadise
90 | maNga
80 | MFÖ
73 | Edis
71 | Merve Özbey
68 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Elenmeyeceksin ki ne bu tripler?Ne bileyim üzülmek istemezdim de zaten cidden insan hakkını alamayınca kötü oluyor, bir kısmına şaştım, bir kısmı zaten inatla ya ilk 5'e sokuyor ya da güzel puan vermiyor. Hepsi harmanlanınca sonuç bu.
Senin o kıvırcık saçlarını yolmaya geliyorumSen bizim kavga etmemizi mi istiyorsun Doğan
Napim?şakadanda anlamıyon deniz şakadan anlıyo
Korkmuyorum kiSana bu korkuyu hep yaşatacak bence. @kerem
Şu devirde ancak Gülşen’in fanı olunurNeyse bu yorumu ciddiye alıp cevap vermem mor ve ötesi'ne hakaret olur, o yüzden daha fazla cevap vermiyorum.
He gel de ağzına yumruğu yeSenin o kıvırcık saçlarını yolmaya geliyorum
Napim?
Martılar'a final puanı vermeyen forum bu şarkıyla helvamı kavuracakUmarım gitmezsin Candan Erçetin ile birlikte. Dediğim gibi daha önce gitmesi gerekenler var.
Al işte beklediğim oldu. @keremKİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
120 | Teoman
115 | Tarkan
104 | Serdar Ortaç
100 | Model
99 | Pinhani
94 | Mor ve Ötesi
91 | Hadise
90 | maNga
80 | MFÖ
73 | Edis
71 | Merve Özbey
68 | Candan Erçetin
İlla elenmek gerekmiyor ya, hak meselesi.Elenmeyeceksin ki ne bu tripler?
Gözünün üstüne yumruğu yersin sen deHe gel de ağzına yumruğu ye
Alırsın belki bu hafta