Güzelmiş
Güzelmiş
20 düşünüyorum de hemen son kararım deme. Büyük olsa uyarıyoruz duruma göreAykut haklı biraz aşağılara gideyim 20 numara diyorum son kararım
Bizim de kendimize göre planlarımız var diğer yarışmalarla aynı günde olmasın diye çaba gösteremiyoruz maalesefSon hafta kendi kutumda mavi vardı, bu hafta da mavi vardır.
Bu arada neden MS ile aynı gün yapıyorsunuz.![]()
Açıldı mı kutum
20 düşünüyorum de hemen son kararım deme. Büyük olsa uyarıyoruz duruma görebu kez ucuz atlattın
İlk mavi
25 TL
100.000 TL açtın bile tebrikAçıldı mı kutum![]()
Yarım sürecek bu, @Angelica müsaitmiş bu saatte. Yarınada sarkacak.Son hafta kendi kutumda mavi vardı, bu hafta da mavi vardır.
Bu arada neden MS ile aynı gün yapıyorsunuz.![]()
Ve @Emre Ozansoy biz zaten her salı yapıyoruz yarışmayıYarım sürecek bu, @Angelica müsaitmiş bu saatte. Yarınada sarkacak.
Senin bileceğin iş artıkBende onu düşünüyorum ama
Öyle de zaten bu konuyu daha önce de konuştuk biz esnek bir yarışmayız MS ile daha çok çakışır yarışma
Güzel para100.000 TL açtın bile tebrik![]()
MS artık 1 gün şarkı yollama. Çakışma daha çok olacaktırSenin bileceğin iş artık
------
Öyle de zaten bu konuyu daha önce de konuştuk biz esnek bir yarışmayız MS ile daha çok çakışır yarışma![]()
20'den sonra 21'de ilaç gibi geldiHadi @Emre Ozansoy diyorum ya son kararım![]()
MS artık 1 gün şarkı yollama. Çakışma daha çok olacaktır
------
20'den sonra 21'de ilaç gibi geldi
50TL![]()