Burda PS. Demek not vs demekŞu PS Plus da bir indirime girmedi, aklıma geldikçe sinirleniyorum
------
O şuan yok. Son kararın mı?eskiciyi düşündüm ama
------
Yok abi merak etme
Burda PS. Demek not vs demekŞu PS Plus da bir indirime girmedi, aklıma geldikçe sinirleniyorum
O şuan yok. Son kararın mı?eskiciyi düşündüm ama
------
Yok abi merak etme
Aragaz @eskici analım mükemmel espriler konusundaNe gazı verdim
Sunucu @Dosi ben sadece izliyorumHadi onu diyorum 3 numaralı kutu son kararım
MaalesefHadi onu diyorum 3 numaralı kutu son kararım
Teklife son 6. Pek iyi başlayamadık ama açılacak 2-3 üst üste mavi ortamı değiştirir.
Hangi cümlem gaz oluyorSeni vazgeçirmeye çalıştım ama aklıma koydun bir kere @Angelica @xdragxx 'ın gazına geldin @The_Erinch
Seni vazgeçirmeye çalıştım ama aklıma koydun bir kere @Angelica @xdragxx 'ın gazına geldin @The_Erinch
Nein yarım saat önce burdaymış@Turkuazz yok demi ne hissediyordu acaba
Çok fazla yakın arkadaşlarından gidiyorsun. Bu taktikten gitme bence. Sadece bir öneri.@Turkuazz yok demi ne hissediyordu acaba
Post scriptum ya da Postscript'in kısaltmasıymış zaten Latince ve İngilizce'den, bu da dipnot gibi bir şey demekBurda PS. Demek not vs demek
------
O şuan yok. Son kararın mı?
@The_Erinch öyle dedi diye yazmak istedimHangi cümlem gaz oluyor
Netflix filmi mi?Post scriptum ya da Postscript'in kısaltmasıymış zaten Latince ve İngilizce'den, bu da dipnot gibi bir şey demek
Şöyle bir romantik dram filmi vardı, @The_Erinch kesin izlemiştir
Çok fazla yakın arkadaşlarından gidiyorsun. Bu taktikten gitme bence. Sadece bir öneri.
Peki. Sana öneride de bulunmuştumYoo valla aklıma gelmedi kutulara bakıp diyorum
Yok Netflix'ten eski bir film ama @The_Erinch sever böyle filmleri genelde