@xdragxx e bak. Beğeni atıyor çok fenasınızSeni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @Cervantes
@xdragxx e bak. Beğeni atıyor çok fenasınızSeni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @Cervantes
@Angelica son kararım demeden önce milletin de görüşünü almayı ihmal etme
@xdragxx ne dedim sanaEfendim aklımdan 1 numaralı kutu geçti
------
Tamam öyle yapacam
Yahu sorsanız @Cervantes'i etiketleyip
İkinci olarak da 5 numara aklına gelebilir ama büyük çıkarsa kızmak yokKutulara baktım içimden geçeni dedim içimden ne geçerse onu dicem bugün
Tarhana çorbası ve kuru soğanı, paraya değişmemiş insanlar onlar. Yapmazlar öyle birşey.Aslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için
Ozaman sorayım son kararın mı? program başlamadan konuşmuştuk ama @Cervantes sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?Kutulara baktım içimden geçeni dedim içimden ne geçerse onu dicem bugün
İkinci olarak da 5 numara aklına gelebilir ama büyük çıkarsa kızmak yok
Ozaman sorayım son kararın mı? program başlamadan konuşmuştuk ama @Cervantes sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Son kararını söyledikten sonra düşüncesini alsa ne önemi varOzaman sorayım son kararın mı? program başlamadan konuşmuştuk ama @Cervantes sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Bugün niyeyse yüksek hissediyorum kutumda. Melek abla beni sona sakla. @AngelicaOzaman sorayım son kararın mı? program başlamadan konuşmuştuk ama @Cervantes sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Fatihin düşüncesinide alalım ona göre dicem
Yarışmacı öyle dedi zatenSon kararını söyledikten sonra düşüncesini alsa ne önemi var
Kimi derse sen etiketleyip önceden soracaksın...
Bugün niyeyse yüksek hissediyorum kutumda. Melek abla beni sona sakla. @Angelica
Ya demeyip son kararım deseydiYarışmacı öyle dedi zaten
@TolstoyevskiYaa tmm o zaman korkuttun beni @Tolstoyevski sen ne hissediyorsun kutunsa
Çoktan konuşmuştuk ondanYa demeyip son kararım deseydi
Yaa tmm o zaman korkuttun beni @Tolstoyevski sen ne hissediyorsun kutunsa