@xdragxx e bak. Beğeni atıyorSeni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @Cervantes
@xdragxx e bak. Beğeni atıyorSeni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @Cervantes
@Angelica son kararım demeden önce milletin de görüşünü almayı ihmal etme![]()
@xdragxx ne dedim sanaEfendim aklımdan 1 numaralı kutu geçti
------
Tamam öyle yapacam![]()
İkinci olarak da 5 numara aklına gelebilir ama büyük çıkarsa kızmak yokKutulara baktım içimden geçeni dedim içimden ne geçerse onu dicem bugün![]()
Tarhana çorbası ve kuru soğanı, paraya değişmemiş insanlar onlar. Yapmazlar öyle birşey.Aslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için![]()
Ozaman sorayım son kararın mı?Kutulara baktım içimden geçeni dedim içimden ne geçerse onu dicem bugün![]()
İkinci olarak da 5 numara aklına gelebilir ama büyük çıkarsa kızmak yok![]()
![]()
Ozaman sorayım son kararın mı?program başlamadan konuşmuştuk ama
@Cervantes sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?
![]()
Son kararını söyledikten sonra düşüncesini alsa ne önemi varOzaman sorayım son kararın mı?program başlamadan konuşmuştuk ama
![]()
Bugün niyeyse yüksek hissediyorum kutumda.Ozaman sorayım son kararın mı?program başlamadan konuşmuştuk ama
![]()
Fatihin düşüncesinide alalım ona göre dicem![]()
Yarışmacı öyle dedi zatenSon kararını söyledikten sonra düşüncesini alsa ne önemi var
Kimi derse sen etiketleyip önceden soracaksın...
Bugün niyeyse yüksek hissediyorum kutumda.Melek abla beni sona sakla. @Angelica
Ya demeyip son kararım deseydiYarışmacı öyle dedi zaten![]()
@TolstoyevskiYaa tmm o zaman korkuttun beni@Tolstoyevski sen ne hissediyorsun kutunsa
Çoktan konuşmuştuk ondanYa demeyip son kararım deseydi![]()
Yaa tmm o zaman korkuttun beni@Tolstoyevski sen ne hissediyorsun kutunsa