Kazara Aşk'a, Randers - Galatasaray Engeli! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210617_101000-jpg.103928

Kazara Aşk, bu hafta yok!

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu, başrollerini Ümit İbrahim Kantarcılar ile Sude Zülal Güler'in paylaştığı dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Dizinin yerine, Perşembe akşamı Randers - Galatasaray UEAF Avrupa Ligi Play-Off Karşılaşması 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek.

ATV'nin Trabzonspor - Roma maçına Star TV, Randers - Galatasaray maçını yayınlayarak karşılık veriyor. TV8'den Fenerbahçe maçı hamlesi bekliyorum. :D

E kardeşim haberini açmamışsın ki, dikkat etmemişim. Her şeyin haberini açıyorsun sözde. :A
Bu konuya atmıştım bura ile ilgili diye. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu konuya atmıştım bura ile ilgili diye. :D
Ayrı haber de açabilirdin aslında. Exxen'le alakası yok, platform Acun Ilıcalı'nın olsa da. :A

O değil de perşembe günü Star'da maç görmek biraz duygulandırdı çünkü aklıma Aramızda Kalsın'ın maçlar yüzünden sürekli ara verdiği veya zırt pırt saatinin değiştiği, keşke tek derdim bu olsa dedirten zamanlar geldi. :(
@serhatt

Son düzenleme:
O değil de perşembe günü Star'da maç görmek biraz duygulandırdı çünkü aklıma Aramızda Kalsın'ın maçlar yüzünden sürekli ara verdiği veya zırt pırt saatinin değiştiği, keşke tek derdim bu olsa dedirten zamanlar geldi. :(
@serhatt
O dönem yayın hakkını star tv satın almıştı. :A