Keith Long
Favori Üye
Kılçıksız 20 atarHadi geldi diyelim, Trabzonspor'da oynadığı gibi oynayabilir mi, beni o düşündürüyor. Gerçi elimizde Samatta var, onun attığı gol sayısını en geç üç dört maçta ulaşır.
Mesut, Pelkas ve İrfan Can'ın deli gibi pas attığını düşünelim, tutarsa o sayı 30'a bile çıkabilir.Kılçıksız 20 atar
Adam sarhoş olur.Mesut, Pelkas ve İrfan Can'ın deli gibi pas attığını düşünelim, tutarsa o sayı 30'a bile çıkabilir.
Aman Allah korusun.Şöyle bir haber görebiliriz:
"YARIM KALAN HİKAYE MUTLU SONA ULAŞACAK: Islam Slimani Fenerbahçe'de!"
Andre Ayew'e ne dersin?Aman Allah korusun.
Bize gelse bence faydalı olabilir böyle bir iddiam varŞöyle bir haber görebiliriz:
"YARIM KALAN HİKAYE MUTLU SONA ULAŞACAK: Islam Slimani Fenerbahçe'de!"
Ben teknik direktörlük yaptığım zaman lisede Salih uçanın pas vereceği kanatları kapattım o hep çalım atıyordu hem çalım hem pas yapmasını engelledim Salih uçanın sınıfını baya farklı yendim @12.AdamSatılmasını da ikna et de elimiz para görsün
Fransa liginde sakatlanana kadar gol üstüne gol atıyordu. Bizde iş yapamadı.Bize gelse bence faydalı olabilir böyle bir iddiam var
Sizde forvetlerin sorunu varFransa liginde sakatlanana kadar gol üstüne gol atıyordu. Bizde iş yapamadı.
Salih uçanın önünün kapanmaması lazım hem çalım hem pas alanı kapanınca zorlanıyor @Gerekli24 bizde herkesin önü kapalıSizde forvetlerin sorunu var
Bizde gol makinesi, gol atamayan bir oyuncuya dönüşüyor. En basit örnek, Daniel Güiza. Gol kralı olarak geldi, direklere tutunup ağladı ama tutunamadı. En azından Samatta'ya göre daha iyiydi, en azından pozisyon bulabiliyordu. Tabii arkada Alex De Souza vardıSizde forvetlerin sorunu var
Ama o adam galiba çok yüksek bir ücretle gelmiştiBizde gol makinesi, gol atamayan bir oyuncuya dönüşüyor. En basit örnek, Daniel Güiza. Gol kralı olarak geldi, direklere tutunup ağladı ama tutunamadı. En azından Samatta'ya göre daha iyiydi, en azından pozisyon bulabiliyordu. Tabii arkada Alex De Souza vardı
Benim taktiğimi kullanıyor o taktiğe karşı 4-3-2-1 gol atmak imkansızBizde gol makinesi, gol atamayan bir oyuncuya dönüşüyor. En basit örnek, Daniel Güiza. Gol kralı olarak geldi, direklere tutunup ağladı ama tutunamadı. En azından Samatta'ya göre daha iyiydi, en azından pozisyon bulabiliyordu. Tabii arkada Alex De Souza vardı
Ali Koç'un acemilik dönemleri. Şimdi olsa vermez o kadar para. Kiralık gelmişti zaten, geldiği gibi de gitmişti.Ama o adam galiba çok yüksek bir ücretle gelmişti