Sen cevabını versene bunakBu yine görünmez bişiler sormus değişen bşi yok @slhttnmtl
Sen cevabını versene bunakBu yine görünmez bişiler sormus değişen bşi yok @slhttnmtl
Yok bana @The_Erinch su verdi sağolsun su gibi ömürü olsun ❤❤Sen değilmiydin ölen
Aşk olsun arkadaşını ölüme terk ediyorAçık - kapalı. Burada lacivert diye geçmiyor da
Yarış ve gör
OHHH, ÇOK DA İYİ YAPTI.@Mircan Saye Bu sunucun bize eziyet etti...fanusun suyunu boşalttı; çiğdemin fındıkları yürüttü...klimaları kapattı
@Alos @EmreCan @Zeyno @Cervantes @Çiğdem
lacivert diyelimde bitsin @Çiğdem
Soruyu görmedim ayoll Tekrar getirSen cevabını versene bunak
Belki iyi davranacam, yarışmadan bilemezsinYok bana @The_Erinch su verdi sağolsun du gibi ömürü olsun ❤❤
Aşk olsun arkadaşını ölüme terk ediyor
Yok bana @The_Erinch su verdi sağolsun su gibi ömürü olsun ❤❤
Aaa dığruya @The_Erinch akvaryumundan içiyordun gör @Mircan Saye @slhttnmtlYok bana @The_Erinch su verdi sağolsun du gibi ömürü olsun ❤❤
Lacivert
❤❤❤
Akvaryumda yapılmış balık kanı çayımda geldi
Ayy benim boncuğum nerede @slhttnmtl 😱 😱 😱 @Alos@Mircan Saye Bu sunucun bize eziyet etti...fanusun suyunu boşalttı; çiğdemin fındıkları yürüttü...klimaları kapattı
@Alos @EmreCan @Zeyno @Cervantes @Çiğdem
@The_Erinch dediği olsun bu seferde
şu kartların 6 tanesinin arkasında 10, 4 tanesinin arkasında 20 puan var, rastgele bir renk söyle.
Black pudding ve kan sosisi yiyeceği için irlandada hotelde @Çiğdem şokta @slhttnmtlOHHH, ÇOK DA İYİ YAPTI.
İkinizin cevabı olmadan kabul edemiyorum ve @Çiğdem cevap vermemekte ısrarcılacivertttttttttttttttt
Soeuyu görmüyorum kı sayfalarda aramak zor oluyor hep önümüze getirmelisinİkinizin cevabı olmadan kabul edemiyorum ve @Çiğdem cevap vermemekte ısrarcı