Emre Ozansoy
Moderatör
Ben cevabı bile bilmiyorum Bakmamayı tercih ettim.
Ben cevabı bile bilmiyorum Bakmamayı tercih ettim.
Kasayı @Mircan Saye bana çok güvendiği için emanet etti bende yani güven ellerdeAhh bittimi @slhttnmtl @Mircan Saye kasayı getirin @kerem @Maskeli Fedai @EmreCan @Emre Ozansoy @Alos
Kafam karıştı, unutmuşum normalde tüm sorulara etiketliyorum.Abi soru yukarda dizi etiketlememiş
Kafam karıştı, unutmuşum normalde tüm sorulara etiketliyorum.
İlkbahar @ÇiğdemSiz onu bunu bırakın da diğer soru geldi.
Bu mevsimlerden birinin arkasında çok ünlü bir oyuncu yok ama favori oyuncularımdan biri değil. Peki oyuncumuz hangi mevsimin arkasındadır?
Para ile en yüksek puanı veririm merak etme abiYarın akşam vereceğin puana bakar @Çiğdem bu sunucu bozuntusuna 1 vermen şartı ile
@slhttnmtl ne yaptın bunlara bee hint fakirine dönmüşlerSunucu üstümüzdeki basımızdakıleri aldı sen susuzlukla kurutlmussun sevin @slhttnmtl @The_Erinch
Ahh bittimi @slhttnmtl @Mircan Saye kasayı getirin @kerem @Maskeli Fedai @EmreCan @Emre Ozansoy @Alos
Ciddiyim, her bölümde sadece 2. soruya bakıyorum. İstediğin kadar inanma.Peki, öyle olsun.
Yaz demiştir @slhttnmtl benceİlkbahar @Çiğdem
İçlerini kuruttum sonra su vermedim, paraları çaldım
Sen hiç benle @The_Erinch le ilgilendinmi aynı anda @slhttnmtlAy hadi 1 saat oldu, ben 1 saatte 4 program sunmuştum.
CEVAPLARI BEN BELİRLEMİYORUM.Yaz demiştir @slhttnmtl bence
Olsun yaz diyelim @The_ErinchCEVAPLARI BEN BELİRLEMİYORUM.
Ben sunsam şimdiye sizin yarışma çoktan bitmişti. Eğer cevap vermeseniz sonunuz böyle olurdu.Sen hiç benle @The_Erinch le ilgilendinmi aynı anda @slhttnmtl