Ben hiç et ve süt ürünleri tüketmiyorum hayvanların kesilmesine karşıyım dermişimmmm
Ben hiç et ve süt ürünleri tüketmiyorum hayvanların kesilmesine karşıyım dermişimmmm
herşeyi bize sorarsan oooSorayım mı diye sizden onay alıyorum işte daha neBekleyin geliyo
![]()
Etleri löpür löpür götürürken hiç öyle demiyorsun ama Rachel.Ben hiç et ve süt ürünleri tüketmiyorum hayvanların kesilmesine karşıyım dermişimmmm![]()
Ben sebze ve meyve de yemem.Ekli dosyayı görüntüle 107523
@kerem @Emre Ozansoy hemen sizin içinde vejeteryan tabak sipariş ettim geldi buyur afiyet olsun
(Biri yer biri bakar kıyamat ondan kopar)
Ben ayırmam şunlarıda kemirelimEkli dosyayı görüntüle 107523
@kerem @Emre Ozansoy hemen sizin içinde vejeteryan tabak sipariş ettim geldi buyur afiyet olsun
Zıkkımın kökünü yiyin e mi
@kerem @Emre Ozansoy afiyet olsun canlarıöEkli dosyayı görüntüle 107523
Vegan tabağı olmuş ama yine de ellerine sağlık.Ekli dosyayı görüntüle 107523
Size altın anahtar yakışır, o yüzden altın anahtar diyorum.Ekli dosyayı görüntüle 107524
Burada 3 tane anahtarınız var ama kapıyı sadece 1 anahtar açıyor, sizce kapıyı açan bu şanlı anahtar hangisi?@Çiğdem @The_Erinch
Hadi gel kemirekBen ayırmam şunlarıda kemirelim![]()
![]()
![]()
Ne vejetaryen tabağı, ne varsa onu yiyecekler aa.Ekli dosyayı görüntüle 107523
Sen yemek yiyor musun?🤔Ben sebze ve meyve de yemem.![]()
Bana dimiSize altın anahtar yakışır, o yüzden altın anahtar diyorum.![]()
Az önce ciğer yedim canınız çekmesin amaEtleri löpür löpür götürürken hiç öyle demiyorsun ama Rachel.![]()