Damla Sönmez ve Eren Hacısalihoğlu 'Aziz'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MYSxm9joS02SaMNrKQBrAQ.jpg

Damla Sönmez ve Eren Hacısalihoğlu 'Aziz'de!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, proje tasarımını Zeynep Günay Tan'ın, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün, senaristliğini Eda Tezcan'ın üstlendiği; Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun'un başrolünü paylaşacağı dizide Dilruba karakterine Damla Sönmez hayat verecek.

Öte yandan Aziz'in üvey kardeşi Kenan karakterini ise Eren Hacısalihlioğlu canlandıracak.

eren-hacisalihoglu_16_9_1548825523.jpg

Aziz, yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

O zaman Yılmaz Bayraktar, Son Yaz'a gitti. Damla Sönmez'i izlediğimi hiç hatırlamıyorum ama bayağı seviliyormuş. :A

Damla'yı dönem dizisinde görmek güzel olur ama senaristin önceki işlerinden dolayı bu projede olmasını istemezdim. :( Damla kabul ettiğine göre iyi bir senaryosu vardır belki.

Ama üç farklı yapım şirketinden teklif almış yani her an başka projeyle TV'ye dönebilir. :A
Yeni parladıkları dönemler ve biraz ceplerini doldurmak istiyorlar. O nedenle bir şey diyemiyorum. :A

İnşallah tez zamanda ulusal kanallar tamamen tarih olur da böyle dertlerimiz ortadan kalkar. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Damla'da Murat gibi aceleci davranmış proje konusunda, neyse başarılar. :A

Keşke öbür adam kalsaydı bu dizide de Eren Son Yaz'a gelseydi. :(

Melisa Şenolsun'un ayrılığı, Damla Sönmez'in kabul etmesi çok iyi oldu. Zaten Murat Yıldırım'ın esas partneri Damla ama umarım Efnan karakteri için de doğru bir seçim yapılır.

Eren Hacısalihlioğlu'nu da Aşk Yalanı Sever dizisinde izlemiştim. Orada fena değildi. Ama bu karakter için olur mu bilemedim. Keşke Yılmaz Bayraktar burada kalsaydı. :(