Emre Ozansoy
Süper Mod.
@slhttnmtl'nun dedikleri dur durak bilmiyor @kerem, bir yaptırım uygulamanın tam zamanı.Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
![]()
@slhttnmtl'nun dedikleri dur durak bilmiyor @kerem, bir yaptırım uygulamanın tam zamanı.Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
![]()
bşb neya o neki kardeşim ?Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
![]()
Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı.Kimmiş o? Fav10 ağır ceza mahkemesi?![]()
Orada hakim ben olurum ve seni forumdan süresiz banlattırırım.Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı.Ben kendime 3 5 avukat da buldum muydu, o yarışmalara paşa paşa girerim.
![]()
Bu Şarkı Benim ama formatı hakkında pek bi fikrim yok, olanı da unuttum. Neyse zaten buralara da hiçbir şey bilmeden geldim.bşb neya o neki kardeşim ?
Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.
Dün Var Mısın Yok Musun'da beni sinir etti, düşünüyorum öyle bir şey.Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.![]()
Tamam kardeşim avukat benimBu Şarkı Benim ama formatı hakkında pek bi fikrim yok, olanı da unuttum. Neyse zaten buralara da hiçbir şey bilmeden geldim.![]()
Sen taraflısın ve admin değilsin, anca sen kararı tutanağa geçirirsin ya da kerem'ciğine avukat olursun.Orada hakim ben olurum ve seni forumdan süresiz banlattırırım.Yazıcı @EmreCan'da bu kararı tutanaklara geçer.
![]()
Yeni sunucumuz kim peki?Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı.Ben kendime 3 5 avukat da buldum muydu, o yarışmalara paşa paşa girerim.
![]()
Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye.Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.![]()
👉🏻ME👈🏻Yeni sunucumuz kim peki?![]()
Bu hafta sonuncu olan yaşadı desene.Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye.Ben çekiliyorum...
------
👉🏻ME👈🏻
Cidden komik.
Yo gidem gider canım ben ekstradanım.Bu hafta sonuncu olan yaşadı desene.![]()
Bu sunucumsuları mahkemeye veriyorum.
Sen ve sunuculuk? Güldürme beni.Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye.Ben çekiliyorum...
------
👉🏻ME👈🏻
Hadise çarpmış seni.
Yarışmayı emanet almadın mı sen, hem senin yarışman ne ben seni mahkemeye veriyorum, iki sunucumsu anlamadan atıp tutuyorsunuz.