Esra Erol ve Müge Anlı'ya Kötü Haber! RTÜK Harekete Geçiyor!

Başka kanal da olsa yapardı da ATV de oldukları için yapmaz gibi. :(
Ben de öyle düşünüyorum çünkü ATV dizisi olmasa bile bu programlar sayesinde ayakta kalır her gün 4 5 reyting iki programdan az uz değil.

Bitirilmesi gereken Esranın programıdır Müge sayesinde bir sürü cinayet çözülüyor o bitmemeli
Abla devletin çözemediği cinayeti Müge cözüyorsa cidden devlette bir sıkıntı var demektir.

• Beğendim
Reactions: Doğan and serhatt
Yeni habere göre reklam gelirlerinin en büyük pay.Bu iki prıgram atv'nin.Bu kanalda RTÜK' ün dokunuzlmaz listenin birinci sıradaki atv'nin. ve Denetleme raporu dahi hazırlayamadıkları programları kaldırmaya nasıl cesaret edecekler?Yeni haber bu

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Yeni habere göre reklam gelirlerinin en büyük pay.Bu iki prıgram atv'nin.Bu kanalda RTÜK' ün dokunuzlmaz listenin birinci sıradaki atv'nin. ve Denetleme raporu dahi hazırlayamadıkları programları kaldırmaya nasıl cesaret edecekler?Yeni haber bu
O zaman kaldıramazlar Müge kalsın diğerleri gitsin ya çakmalara gerek yok:)

• Güldürdün
Reactions: Doğan
İzdivaç programlarını bile kaç yılda kaldırdılar bunun için de öyle olur.
Sadece her kanal da olmasın yeter ya

• Beğendim
Reactions: Doğan
Çok trajikomik bir ülkeyiz zaman zaman 10 rating dayanan programları gene o programları izleyenlermi şikayet ediyor 😁😁😁😁😁 Bu arada Atv de değil mi bunlar... İktidarın elindeki kanal ve RTÜK bunları kaldıracak mı 🤭🤭🤭🤭

İzdivaç programlarını bile kaç yılda kaldırdılar bunun için de öyle olur.
Sadece her kanal da olmasın yeter ya
2016 da başladı şikayetler 2017 senesinde bitti.
------

Çok trajikomik bir ülkeyiz zaman zaman 10 rating dayanan programları gene o programları izleyenlermi şikayet ediyor 😁😁😁😁😁 Bu arada Atv de değil mi bunlar... İktidarın elindeki kanal ve RTÜK bunları kaldıracak mı 🤭🤭🤭🤭
Atv bunlar haberde okudum aynen.RTÜK dokunamaz felan okudum ama.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch