Çok Güzel Hareketler Bunlar Ekranlara Dönüyor !!!

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,991
Puanı
1,061
[h=6]Yılbaşı akşamı ÇGHB Yılbaşı Özel programıyla Star TV'de[/h]
ozelhaber.gif

Yeniden başlıcak zannettim :D

İyi olur tekrarlarını izlemekten sıkılmıştım :)

Yılbaşında bu program çok iyi oluyor.Son 2-3 sene de yılbaşı akşamları 1. oldu zaten.Bu sene de zirvenin sahibi olabilir...

zirvede olmaz ama ilk 3 e girer millette özlemiştir oyuncuları zaten bununla ilk 3 e girer rahatlıkla :)

Bence zirvede olabilir. Şu an ekranlarda pek iddialı komedi dizisi yok. Özel programların da hazırlanacağını pek sanmıyorum :) Şu an favori bile sayılabilir ÇGHB :)

Programin sevenleri için iyi bir haber.. Bence program yilbasindan sonrada devam eder.. Ama hangi kanal orasini bilemem..

yani starda devam eder yılbaşı özel starda olup da sonra başka kanala geçeceğini sanmam :D

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte logosundan görsellerine varana kadar köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor..

31 Aralık gecesi Star TV'nin tamamen değişime uğradığı bir gece olacak..

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BKM Mutfak ekibi de Star TV ekranlarında sadece yılbaşı gecesi için eksiksiz ve tam kadro olarak özel bir program hazırlıyor.
[/FONT]

Bu haberde dediği gibi sadece yılbaşı gecesi için...

Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte logosundan görsellerine varana kadar köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor..

31 Aralık gecesi Star TV'nin tamamen değişime uğradığı bir gece olacak..

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BKM Mutfak ekibi de Star TV ekranlarında sadece yılbaşı gecesi için eksiksiz ve tam kadro olarak özel bir program hazırlıyor.

Bu haberde dediği gibi sadece yılbaşı gecesi için...

Sadece yılbaşında eksiksiz olarak bir arada olurlar sonradan eksikli olarak devam ederler çünkü birçok oyuncunun yeni projeleri var :)

Logo ve diğer değişiklikleri merakla bekliyorum :)

bende logo yu merak ediyorum alışması zor olacak mavi den kırmızıya geçerken bile zorlanmıştık :F

İyi bir haber oldu. Yılbaşı gecesinde belki izleyebilirim :)

Star'ın yeni logosunu bende merakla bekliyorum :)

Bu gelişme süper oldu ama umarım eski ekip olur son bölümlerinde yeni kişiler gelmişti ÇGHB'nin tadı kaçmıştı ):

hayırlısı olsun yılbaşı günü ff'de olurum büyük ihtimal olmazsam izleyebilirim reytinglere bakarak bir karar verebilirler

Cuma günü Atv Yahşi Cazibeyi koyacaktır büyük ihtimal Kanal D'ye bağlı kanal d büyük ihtimal Beyaz Show ile girecek 2012'e büyük ihtimal Çok Güzel Hareket Bunlar 1. olacaktır :).Show iddialı yapım getiremez bana göre o gün :)