Aa tövbest, daha neler.
Aa tövbest, daha neler.
Sağolasın.Her ne kadar öyle gibi de dursa da taş yani maşallah Allah sana bağışlasın böyle birini
Konuyu terk et hemen.Aa tövbest, daha neler.
Parlakları yanıma çekip bu hanzo konularından gidiş başladı.Sağolasın.
------
Konuyu terk et hemen.
Bunu beğenmeyen kimseyi beğenemez üzgünüm senin adına.Parlakları yanıma çekip bu hanzo konularından gidiş başladı.
Ay ne zırvalıyorsun sen, iyice saçmaladın.Bi de adam da nargileci tipi var
Ay ne zırvalıyorsun sen, iyice saçmaladın.
Sonunda düzgün, kaliteli yorumlar gelmeye başladı.Kız olsam düşerdim 🤭🤭
Adam yakışıklı şimdi doğru söze ne hacet ama tabi herkesin damak zevki 😃😎Sonunda düzgün, kaliteli yorumlar gelmeye başladı.
Adama yakışıklı demek az ama bu forumun erkekleri kalite ve yakışıklılık düşmanı oldukları için çekemiyorlar.Adam yakışıklı şimdi doğru söze ne hacet ama tabi herkesin damak zevki 😃😎
Kötü maalesef, zevksizsin bu aralar.@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch @phoebebuffay ifade atıp kaçmak yok, yorumlarınızı bekliyorum.
Nesi kötü bir desene?Kötü maalesef, zevksizsin bu aralar.
Evet sağlam adam maşallah
İğrenç bir espri ile cevap vereyim gerçi bunu @eskici yapmalı 🤭🤭 Çekemeyen anten taksın Hemşerim 😁😁😁Adama yakışıklı demek az ama bu forumun erkekleri kalite ve yakışıklılık düşmanı oldukları için çekemiyorlar.
Zevkli olduğun için teşekkürler. Gerçekten her şeyiyle sağlam.Evet sağlam adam maşallah
Fazla esmer, direkt buradan kaybediyor bir kere. Dahasına gerek yok ama sevemedim yani.Nesi kötü bir desene?
Hislerime tercüman oldun, ağzına sağlık ne diyeyim.İğrenç bir espri ile cevap vereyim gerçi bunu @eskici yapmalı 🤭🤭 Çekemeyen anten taksın Hemşerim 😁😁😁
Ama insanlar bazen uzanamadığı ciğere mundar der yada meyve veren ağacı taşlamak ister..
Iyyy kadın olacaksın bir de cehennem çukuruna düşesice. .ss Sen ne anlarsın be.Fazla esmer, direkt buradan kaybediyor bir kere. Dahasına gerek yok ama sevemedim yani.