Ayıp...Peki tamam. O zaman artık sıradan bir arkadaşsın.
Ayıp...Peki tamam. O zaman artık sıradan bir arkadaşsın.
Sevindim buna. Onu biliyorumHemşehrim @Cervantes burada değil ama beni yakacağını düşünmüyorum @xdragxx, o yüzden 1 numara son kararım.![]()
Sevindim buna. Onu biliyorum![]()
Hemşeri hemşeriyi VMYM'daaaa mutlu ediyoooor ve kutuusunda sadece 100 TL vardı...Hemşehrim @Cervantes burada değil ama beni yakacağını düşünmüyorum @xdragxx, o yüzden 1 numara son kararım.![]()
Daha Mayıs ayı durumları için konulacaktık sözdeÜşengeçlik, ayıp bir şey değildir...![]()
Teşekkürler @CervantesHemşeri hemşeriyi VMYM'daaaa mutlu ediyoooor ve kutuusunda sadece 100 TL vardı...
Teklife son 4 kutu.
Bu tür durumlarda 3.kişi olmayı hiç sevmem de normal bir konuda bile en az 5 satır yorum yazan biri üşengeç olamaz bence hocamÜşengeçlik, ayıp bir şey değildir...![]()
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum...Daha Mayıs ayı durumları için konulacaktık sözde
Ayıp ayıp
Şu an açıyor sanırım 5 konu gelir, kalan 5 geceye gelir@Dosi en favori şarkı yeni gruplar ne zaman açılacak?![]()
Ben çok sayfalı konularda mesajları okumaya, sonrasında cevap vermeye veya foruma girdiğimde bütün bildirimlere bakmaya üşeniyorum çoğu zaman hocam, yazma konusunda bir problem yok. Ana sayfada gördüğüm ve ilgimi çeken bir konuya yazmak çok daha kolay geliyor çoğu zaman.Bu tür durumlarda 3.kişi olmayı hiç sevmem de normal bir konuda bile en az 5 satır yorum yazan biri üşengeç olamaz bence hocam![]()
Tamamdır.Şu an açıyor sanırım 5 konu gelir, kalan 5 geceye gelir![]()
Bende tam tersi üşengeç olduğum zaman en fazla 1 satır yazabiliyorum ama tabii ki herkesin üşengeçliği farklıBen çok sayfalı konularda mesajları okumaya, sonrasında cevap vermeye veya foruma girdiğimde bütün bildirimlere bakmaya üşeniyorum çoğu zaman hocam, yazma konusunda bir problem yok. Ana sayfada gördüğüm ve ilgimi çeken bir konuya yazmak çok daha kolay geliyor çoğu zaman.![]()
Dur bir yarışma bitsin