25.000 TL üzmez yahu siz de hepiniz @Dosi gibi oldunuz...
25.000 TL üzmez yahu siz de hepiniz @Dosi gibi oldunuz...
Aman sen kırmızı dedin amaBuna pişman olmayacaksın, sayın Gs'li dostumun da dediği gibi bizim hainliğimiz yalnızca kendimize... @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Gördüm gördüm.
Bu ikili çok güçlü sayın Gs'li dostum...
Beni açmış, iyi ki çok iyi çıkarmamışım.Gelmişti konuya bekleseydin keşke ama sk diyince iş bitiyor
@slhttnmtl doğru tahmin etmiş kutusunda 25.000 TL vardı.
Teklif öncesi son 6 kutu o zaman.
slhttnmtl'dan ben daha düşük bekliyordum.25.000 TL üzmez yahu siz de hepiniz @Dosi gibi oldunuz...
Neyse sağlık olsun ilk turdan 1-2 TL buldun amaslhttnmtl'dan ben daha düşük bekliyordum.![]()
Yavaş olmak bana aykırı bir şey...
Evet, burada da mavileri açsak güzel olacak.Neyse sağlık olsun ilk turdan 1-2 TL buldun ama![]()
Kutu öner o zamanBiliyorum da büyük açtırıyosun![]()
Ama ben haklı çıkıyorum25.000 TL üzmez yahu siz de hepiniz @Dosi gibi oldunuz...
Sağlık olsun, maksat eğlenmek.Biliyorum da büyük açtırıyosun![]()
Yok yok önemli değil sen bak işlerineAma ben haklı çıkıyorumbu arada telefon trafiğim yoğun oluyor
görüntğlü arayanlar çok geçmiş olsun diye
kusura bakmayın arada ve hiç hal hatır sormayan @Sherlock seni bu sabah kara listeme aldığımı yazdım @Maskeli Fedai 'e sohbet konusuna bak anlarsın
![]()
Hangi kutuyu açsın senceÖneririrm![]()
Bir yandan 12 olmadan açılması gereken konular varYok yok önemli değil sen bak işlerine
------
Hangi kutuyu açsın sence![]()
Etiket etSüper moderatörümüz Tolstoyevski kutusunda ne hissediyor acaba?![]()
@xdragxx aktif olup olmadığını görüp etiket atıyor, o yüzden birden fazla bildirim gitmesin diyorum.Etiket et![]()