Emre Ozansoy
Süper Mod.
Aç bence mavi gibiİlk teklif öncesi açacağım kutulardandı 18, bilemedim.![]()
Ama düşüneyim.
![]()
Senin bileceğin işKime güveneyim ben şimdi? 😱 @Sherlock
Ben bakmadım kutu paralarına. Çok merak ediyorum@Emre Ozansoy başarılar öncelikle, ne hissediyorsam ve söylüyorsam bunun tersini yapman kendi hayrına olacaktır.
Bu sefer kendi kutumda mavi, sayın Gs'li dostumun kutusunda ise kırmızı varmış gibi hissediyorum.@Maskeli Fedai
Sjsjjsjjs bari benzer yazsaydın Sherlock ile
Aslında benzer yazmışızBen bakmadım kutu paralarına. Çok merak ediyorumetiketlere bakarsın artık
. Bu kez tersini yapıp ama dediğin çıkarsa yine yakmış olursun
------
Sjsjjsjjs bari benzer yazsaydın Sherlock ile![]()
Daha başlamadık, 21 dakika var.@Emre Ozansoy yarışmayı unutmuşıum ablam çok pardon yaa
Bakalım hanginiz daha hain, hanginiz daha yakmayansınızAslında benzer yazmışızSadece ben kendimin mavi olduğunu düşünüyorum
![]()
Gelir merak etme hem ben de sunucuyum22 dakika sonra sunucu gelmez ise stüdyoya çıkmam.
Daha başlamadık, 21 dakika var.![]()
22 dakika sonra sunucu gelmez ise stüdyoya çıkmam.
Daha başlamadık, 21 dakika var.![]()
@xdragxx kendi istemiş benim yarıştığım bölümü sunmayı, onu bırakmam.Bakalım hanginiz daha hain, hanginiz daha yakmayansınız
------
Gelir merak etme hem ben de sunucuyumasla aksilik olma
![]()
Her yarışmada illa birimiz bir kısmı sunuyoruz@xdragxx kendi istemiş benim yarıştığım bölümü sunmayı, onu bırakmam.![]()
Düşünmem gerek... 🤔Her yarışmada illa birimiz bir kısmı sunuyoruzçoğunu o yapar merak etme
![]()
Düşünme hakkın yokDüşünmem gerek... 🤔
Nesrin Cavadzade'nin seti terk ettiği gibi bende yarışmayı terk ederim ve ulaşamazsınız.Düşünme hakkın yokbeni kötü sunucu olmaya zorlama
![]()
Bizde sana 10 misli eziyet ederizNesrin Cavadzade'nin seti terk ettiği gibi bende yarışmayı terk ederim ve ulaşamazsınız.![]()
Bekletilmeyeceğim, güzel.Bizde sana 10 misli eziyet ederizgeldi merak etme
![]()
Vaktinde gelir sunucumuzBeklemedi, güzel.![]()
@Emre Ozansoy ikimiz de maviyiz bence güven bize@Dosi
En iyisi @Emre Ozansoy ikimizi de başlarda açsın, sayın Gs'li dostum da mavi hissediyormuş nasılsa.Ben bakmadım kutu paralarına. Çok merak ediyorumetiketlere bakarsın artık
. Bu kez tersini yapıp ama dediğin çıkarsa yine yakmış olursun
![]()
Herkes birşey önerdiEn iyisi @Emre Ozansoy ikimizi de başlarda açsın, sayın Gs'li dostum da mavi hissediyormuş nasılsa.![]()