Bekliyoruz reyizSihirli Kız 166.Bölüm Fragmanı
Dodonun kız kardeşi geliyor Tutkunun Annesi Reyyan Perinin teyzesi bu virüs hangi gezegenden dünyaya yollandı sebep ne Dünyadan ne istiyor @The_Erinch
@serhatt @Dosi @serhatt @eskici @Çiğdem @Emre Ozansoy @kerem @slhttnmtl
İstediğini yapsın
Kıskanırsın ama.Bekliyoruz reyiz
------
İstediğini yapsın![]()
Eminim öyle olur. .ssKıskanmam ben![]()
evet düşmanlar kadronu gördüm bulmussun yineGördünmü Hande halanı kim oynayacak @Çiğdem
Duyarsa duysun be ondan mı korkacam.![]()
Kıskanmam ben![]()
Ondanmı korkucam demişsin ama burda kıskansın diye içinden yalvarmıssın resmenEminim öyle olur. .ss
Kıskanacağını bildiğim için üstüne gittim, kıskanmam diyor ama sözde.evet düşmanlar kadronu gördüm bulmussun yine
------
Ondanmı korkucam demişsin ama burda kıskansın diye içinden yalvarmıssın resmen![]()
![]()
![]()
Virüse rağmen İrlanda normal hayat İçin direndi @serhattKıskanacağını bildiğim için üstüne gittim, kıskanmam diyor ama sözde.![]()
Tatili yapmak zorunda kaldılar hatta Ağustosa kadar sokağa çıkma yasağı geldi virüsün İrlandaya gelme sebebi İtalyanın büyük tuvaleti @serhattSonuç ne?
Bir dediği diğerini tutmuyor işteevet düşmanlar kadronu gördüm bulmussun yine
------
Ondanmı korkucam demişsin ama burda kıskansın diye içinden yalvarmıssın resmen![]()
![]()
![]()
Bir Biontech bile karantina sebebi 2 sinovac bir Biontech 14 gün karantina hoteldeOlsun o zaman reyiz![]()