eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

Nerdesin Aşkım şeyini biliyorum da ben onun haftasında özelden önerdin sanıyorum. :A Ya kafam gitti ya da ilki gözümden kaçtı. :A
Ben ondan önce önermiştim, sonra özelden de sen bahsetmiştin. Elenmezsin zaten merak etme, gayet güzel bir şarkı. Ortalama gideceğini düşünüyorum. :A

Ben ondan önce önermiştim, sonra özelden de sen bahsetmiştin. Elenmezsin zaten merak etme, gayet güzel bir şarkı. Ortalama gideceğini düşünüyorum. :A
Tamam o zaman galiba ilkini unuttum. :A Neyse şimdi bir recap ayarlamaya çalışırım, eğer birazdan atabilirsem yarın falan da yeni şarkı ararım. :A

Geçen haftaki şarkını beğenemedim maalesef :A bu hafta daha iyi bir puan veririm umarım :A
Haydi bakarım 1 puandan kötüsü de olmaz zaten, umarım bu hafta daha bonkör görürüz seni 🤭🤭🤭
Şarkıları beğenmedim zaman ayırmama değmezdi :A
------

Yoğun bir insanım :A
Kıyamam sana yoğun adamım benim 😁😁 Bu hafta otur puanlarını ver sonra yoğun olmaya devam et emi 😃😃😁😁 @Çiğdem @kerem
------

kya7r07.jpg

MusicSurvivor'un 7. haftasına aynı zamanda 6. eleme haftasına hoşgeldiniz. :Z

- FİNAL PUANI ALAN YARIŞMACILAR -
@The_Erinch (+11)
@Tolstoyevski (+11)
@Silinmiş Üye (+7)
@phoebebuffay (+3)
@dreamy (+2)
@slhttnmtl (+2)
@bazinga (+2)

- KURALLAR -
18 yarışmacımız var, yarışma 15 hafta sürecektir ve her yarışmacı her hafta 15 farklı şarkıyla yarışmalıdır. Bu sezon ilk hafta eleme olmayacaktır ve finallerde 2'li eleme olacaktır.

Recap süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olmalıdır, şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan eklenebilir. 6. haftayla birlikte kalan yarışmacılar için 90 saniyeye kadar çıkabilecektir.

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta 2'şer gün olacak, 6. haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecektir.

Şarkıyı geç gönderen ve oy kullanmayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklardır.

- ELENEN YARIŞMACILAR -
2. Hafta
fahj36v.jpg

3. Hafta
tixufvq.jpg

4. Hafta
jz9s2it.jpg

5. Hafta
q17jop5.jpg

6. Hafta
kpw5vjg.jpg

7. Hafta
7ocranc.jpg

- YARIŞMACILAR -
969waph.gif

hiv9qg7.jpg

kl5e0c2.jpg

ifgzf7a.jpg

btzc4pl.jpg

j64bojs.jpg

qqey1t6.jpg

sdokddl.jpg

n33snfs.jpg

9b7uo7n.jpg

h9heayn.jpg

1zuq86t.jpg

lp7e7l2.jpg

- JÜRİ ÜYELERİ -
@Angelica
@BARON男爵
@Dosi
@Sherlock
@Yiğitt
@Gerekli24
@MasacRE
@ozmoturk
@Hazem
@Zeyno
@EmreCan
@Billy Kane
@Doğan
@Alos
@Cervantes
@ömer karataş
@781Ens
@pompy
@AteşBöceği
@cehennet
@Maskeli Fedai
@MEnes
@Emre Ozansoy
@Mircan Saye
@tolgab
@-potterhead-
@XanTier
@cookies
@MayısKralı
@12.Adam
@mesmeso
@mrt-06
@Turkuazz
@xBUGRAx
ve
Özel Jüri @eskici

- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gifv

Korişimiz @xemrexxx
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894786985435995.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
------

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Keremcim sanki 1 hafta eksik mi yazdın girişde 🤔 @Emre Ozansoy
------

kya7r07.jpg

MusicSurvivor'un 7. haftasına aynı zamanda 6. eleme haftasına hoşgeldiniz. :Z

- FİNAL PUANI ALAN YARIŞMACILAR -
@The_Erinch (+11)
@Tolstoyevski (+11)
@Silinmiş Üye (+7)
@phoebebuffay (+3)
@dreamy (+2)
@slhttnmtl (+2)
@bazinga (+2)

- KURALLAR -
18 yarışmacımız var, yarışma 15 hafta sürecektir ve her yarışmacı her hafta 15 farklı şarkıyla yarışmalıdır. Bu sezon ilk hafta eleme olmayacaktır ve finallerde 2'li eleme olacaktır.

Recap süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olmalıdır, şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan eklenebilir. 6. haftayla birlikte kalan yarışmacılar için 90 saniyeye kadar çıkabilecektir.

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta 2'şer gün olacak, 6. haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecektir.

Şarkıyı geç gönderen ve oy kullanmayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklardır.

- ELENEN YARIŞMACILAR -
2. Hafta
fahj36v.jpg

3. Hafta
tixufvq.jpg

4. Hafta
jz9s2it.jpg

5. Hafta
q17jop5.jpg

6. Hafta
kpw5vjg.jpg

7. Hafta
7ocranc.jpg

- YARIŞMACILAR -
969waph.gif

hiv9qg7.jpg

kl5e0c2.jpg

ifgzf7a.jpg

btzc4pl.jpg

j64bojs.jpg

qqey1t6.jpg

sdokddl.jpg

n33snfs.jpg

9b7uo7n.jpg

h9heayn.jpg

1zuq86t.jpg

lp7e7l2.jpg

- JÜRİ ÜYELERİ -
@Angelica
@BARON男爵
@Dosi
@Sherlock
@Yiğitt
@Gerekli24
@MasacRE
@ozmoturk
@Hazem
@Zeyno
@EmreCan
@Billy Kane
@Doğan
@Alos
@Cervantes
@ömer karataş
@781Ens
@pompy
@AteşBöceği
@cehennet
@Maskeli Fedai
@MEnes
@Emre Ozansoy
@Mircan Saye
@tolgab
@-potterhead-
@XanTier
@cookies
@MayısKralı
@12.Adam
@mesmeso
@mrt-06
@Turkuazz
@xBUGRAx
ve
Özel Jüri @eskici

- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
tumblr_oxhae6fHxZ1vmz51bo9_400.gifv

Korişimiz @xemrexxx
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894786985435995.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
------

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies

Haydi bakarım 1 puandan kötüsü de olmaz zaten, umarım bu hafta daha bonkör görürüz seni 🤭🤭🤭

Kıyamam sana yoğun adamım benim 😁😁 Bu hafta otur puanlarını ver sonra yoğun olmaya devam et emi 😃😃😁😁 @Çiğdem @kerem
------

------

7 yazmış 8 olacaktı. :bilmem:

------

------

Şarkılar gelsin bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu hafta en önce ben atıyım diyerek geldim şarkımı atıyorum. :A Bu hafta da 'Biz burdayız ve de durmayız!' diyoruz bakalım dediğimiz gibi olacak mı ileride. :A

recap: 0.14 - 1.55 (uzun olduysa ilk recapimi seçmemiştim yani yedeği var elimde. :A)

Güzel bir hafta olsun o zaman. :Z
------

Bu arada ben bu şarkıyı hatırlıyormuşum, demin recap seçerken fark ettim. :A @phoebebuffay

Bu hafta söz ve müziği Teoman ve Deniz Özbey'e ait olan 2003'te yayınlanan Teoman albümünün unutulmaz şarkılarından Kupa Kızı ve Sinek Valesi ile karşınızdayım.

Kupa Kızı asil üst sınıfı ve Sinek Valesi kavramı ise alt tabakayı temsil etmek amacıyla kullanılsa da Teoman'ın bu şarkıyı yazarken başına gelen bir olaydan ilham aldığı rivayet edilir. Bu hüzünlü ve yaşanmış olduğu rivayet edilen hikayeye göre Teoman bir gün Haliç köprüsünün kenarında ağlayan ve intihar etme girişiminde olan bir kızı görünce hemen yanına gider ve bir şekilde bu kararından vazgeçirip onu evinde ağırlar. Kız yurtdışından Türkiye'ye gelerek bir organ mafyası tarafından güzelliği kullanılarak yakın çevresindekilerin başta böbreği olmak üzere kızdan habersiz bir şekilde bu mafya tarafından çalındığını öğrenince bunun pişmanlığı ve üzüntüsüyle intihara kalkıştığını anlatır. Geceyi birlikte geçiren ve sabah camın buğusuna yazdığı hoşçakal yazısıyla veda eden kızın intihar ettiği haberi ise kısa sürede gelmiştir. Bu hüzünlü hikaye genel manada klibin de şarkının da konusunu oluşturur ve şarkı çok sevilerek dinlenerek unutulmaz Teoman şarkıları arasındaki yerini almıştır.

Recap: 0.32-1.39

Final amacın yok anlaşıldı :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Yeni hafta hayırlı olsun. :Z

Dün akşamki fiyasko sonuçlardan sonra (bir kez daha) bu haftaki şarkımı değiştirme karar aldım. Akşam kesinleştirip paylaşırım.
Stratejinden şaşamamalısın bence. Geçen haftayı geçtin sonuçta, önemli olan o. :A

Kolay gelsin @kerem şimdiden. :Z Herkese bol şans. :bhr:

@kerem cookies'ı jürilere eklesene. :A
Ekledim. Teşekkür ederim. :Z
------

Hayırlı olsun yeni haftamız, bu hafta koçumun önerisi olan bir şarkıyla geliyorum inş elenmem. :A

Kolay gelsin @kerem :bhr:
Teşekkür ederim. Bol şans. :Z

Şarkıları beğenmedim zaman ayırmama değmezdi :A
------

Yoğun bir insanım :A
Bu hafta oy kullanmazsan keserim seni. :A
------

Bu hafta söz ve müziği Teoman ve Deniz Özbey'e ait olan 2003'te yayınlanan Teoman albümünün unutulmaz şarkılarından Kupa Kızı ve Sinek Valesi ile karşınızdayım.

Kupa Kızı asil üst sınıfı ve Sinek Valesi kavramı ise alt tabakayı temsil etmek amacıyla kullanılsa da Teoman'ın bu şarkıyı yazarken başına gelen bir olaydan ilham aldığı rivayet edilir. Bu hüzünlü ve yaşanmış olduğu rivayet edilen hikayeye göre Teoman bir gün Haliç köprüsünün kenarında ağlayan ve intihar etme girişiminde olan bir kızı görünce hemen yanına gider ve bir şekilde bu kararından vazgeçirip onu evinde ağırlar. Kız yurtdışından Türkiye'ye gelerek bir organ mafyası tarafından güzelliği kullanılarak yakın çevresindekilerin başta böbreği olmak üzere kızdan habersiz bir şekilde bu mafya tarafından çalındığını öğrenince bunun pişmanlığı ve üzüntüsüyle intihara kalkıştığını anlatır. Geceyi birlikte geçiren ve sabah camın buğusuna yazdığı hoşçakal yazısıyla veda eden kızın intihar ettiği haberi ise kısa sürede gelmiştir. Bu hüzünlü hikaye genel manada klibin de şarkının da konusunu oluşturur ve şarkı çok sevilerek dinlenerek unutulmaz Teoman şarkıları arasındaki yerini almıştır.

Çook erken değil mi? :A

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :A bu hafta özel jüriniz olarak yine aranızdayım, herkes kendini hazırlasın :A
Neredesin özel jüri :A :A

:bhr:

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :A bu hafta özel jüriniz olarak yine aranızdayım, herkes kendini hazırlasın :A
Sonuç gecesi de burada olacaksın, inşallah. :A
------

------

------

7 yazmış 8 olacaktı. :bilmem:
Düzelttim, acelem vardı. Kusura bakmayın. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye