Koriş kullanmadı mı 😱Oylama bitti sanırsam. @Emre Ozansoy
Koriş kullanmadı mı 😱Oylama bitti sanırsam. @Emre Ozansoy
Yok yetişemedi.Koriş kullanmadı mı 😱
Hem teşekkür ederim hem de rica ederim, Mor ve Ötesi’nin en güzel parçalarından birisi bu. Gerçi kötü parça sayısı çok azdır zaten. Normal sonuç o yüzden.@Sherlock forumdaki en kaliteli müzik dinleyicilerinden birisin, teşekkürler yine ve yeniden.
Merve Özbey burada jüri olsa, o bile kendisini bu hafta sonlara yazardı. Twitter’a anket falan aç, halkın nabzını tut, ona göre şarkı seç koskoca Twitter fenomenisin.@Sherlock yazıklar olsun.
Nasıl şaşırttık ama seni kütükler olarak, bu hafta kendisinin güzel parçalarından birini tercih etmişsin. @MasacRE @Maskeli Fedai
Rica ediyorum sayın admin, geçtiğimiz haftaki nispeten kötü tercihten sonra ilaç gibi geldi.Teşekkürler @Sherlock
Rica ederim Özgür beyciğim, yine sevdiğim bir parçalarını tercih etmişsin. Paylaşım stilin de etkileyiciydi, direkt yaktırdı…Teşekkür ederim @Sherlock beyciğim yine ilaç gibi gelen bir puan.
@Sherlock forumdaki en kaliteli üyelerden biridir, nasıl yorumlar yapıyorsun böyle? 😱Yoldaşım ve kalite tuhaf
Bir kütük olarak peki Ben @Araf ta mıyım?
Bende Güllü kullanmamıştır diyodum da iyi ki kullanmış.SON OY!
Güllü @serhatt'ın oyları:
HADİSE - 13
PİNHANİ - 13
TARKAN - 13
MOR VE ÖTESİ - 13
MERVE ÖZBEY - 13
MFÖ - 13
EDİS - 13
SERDAR ORTAÇ - 13
CANDAN ERÇETİN - 7
MANGA - 7
TEOMAN - 7
İZEL - 3
MODEL - 3
Teşekkür ederim. @Gerekli24@Gerekli24'ün oyları:
Geçen haftaya göre şarkı kalitesi daha üst seviyede idi.
13 puan Teoman ( Şarkı seçimi süper. Her şeyiyle güzel bir şarkı.)
Burada uzun süre durdum nedense 2.yi seçerken.
12 puan Merve Özbey - Boynun Borcu (Yine Merve Özbey'i beğendim. Şarkının yüksek bölümlerini özellikle çok iyi söylemiş.)
11 puan Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Tarkan yine standardını bozmamış.)
10 puan Candan Erçetin - Hayırsız (Şarkı ilk başta çekmedi ama sonrası çok iyi devam etti.)
9 puan Edis - Benim Ol (İlk defa Edis'in bir şarkısını beğendim. Geçen haftakine göre bu çok iyi.)
8 puan maNga - Yad Eller (Şarkının yükseliş yeri çok iyi)
7 puan Hadise - Stir Me Up (Şarkı fena değil ortalarda buldu bundan kendisini.)
6 puan MFÖ - Güllerin İçinden (İlk dinlediğimde sona yazmayı düşünüyordum fakat sonraki dinleyişlerimde şarkının uyumunu beğendim. )
5 puan Pinhani - Unutuldular (Üzgünüm benim için diğerlerinin gerisinde kaldı. Şarkıya girişi beğenemedim. Lakin son kısımları biraz daha iyi.)
4 puan Model - Sarı Kurdeleler (Üzgünüm çekemedi. )
3 puan İzel - Geceler Kara (İzel'in şarkısını yine beğenmedim belki bir hafta Edis gibi onu da beğenirim ama daha olmadı.)
Açıkçası son ikiyi hiç beğenemedim. Hangisi daha az kötü diye seçmeye çalıştım üzgünüm
2 puan Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz (Biraz dinleyince bunun daha az kötü olduğu kanaatine vardım.)
1 puan Serdar Ortaç - Beni Unut (Ben de puan vermeyi unuttum Çiğdem oklavayı hazırlar artık )
dedimya doğru dürüst ğuan sonucta diyeBir kütük olarak peki Ben @Araf ta mıyım?
Çok kötü bir şarkıydı maalesef.
Yaşanacakları hayal dahi edemiyorum, kötü parçası yok…Dua Lipa ile daha önce yarışıldığı için katılamadım. Fırtınalar estirirdim...
Pek iyi puan değil ama rica ederimTeşekkür ederim. @Gerekli24