Artı ayni hikayeler adamın karısı başka adama kaçtıBence de özellikle Esra Erol çok garip bir program, her gelen daha da saçma şeylerle geliyor. Safi ziyan.
Artı ayni hikayeler adamın karısı başka adama kaçtıBence de özellikle Esra Erol çok garip bir program, her gelen daha da saçma şeylerle geliyor. Safi ziyan.
Evet o kalabilir ama diğerleri gitsin diğer programlara da el arsalar keşke illallah geldi gelin kaynana programlarındanAynen Müge Anlı kalkmasın diğerleri kalksın evlilik programları gibi türedi
Keşke yashow gece haberlerini sunsa keşke
Diyorum ya suyunu cıkartıyorlar biri de farklı bir şey yapsa ölür sanki😉Aynen bende
------
Aynı evlilik programları gibi.Yemek yarışmalrının suyu çıktı.
Aynen o tarz şeylerden gına geldi, hadi kriminal bir program yapsa neyse de onunkine kriminal de denmez.Artı ayni hikayeler adamın karısı başka adama kaçtı
Çarkıfelek özelllikle Show tv orjınaldi hepEvet o kalabilir ama diğerleri gitsin diğer programlara da el arsalar keşke illallah geldi gelin kaynana programlarından
Keşke ya
Diyorum ya suyunu cıkartıyorlar biri de farklı bir şey yapsa ölür sanki😉
Eskiden ne kadar orijinal yarışmalar vardı ya
Tm kardeşim aynenbBaşlıkta adı geçenler.![]()
Esra dedi haber bilgi formatı.Banada gına geldi bıraktım izlemeyi.Aynen o tarz şeylerden gına geldi, hadi kriminal bir program yapsa neyse de onunkine kriminal de denmez.
Tabi kesin öyledir.Çarkıfelek özelllikle Show tv orjınaldi hep
------
Tm kardeşim aynenb
------
Esra dedi haber bilgi formatı.Banada gına geldi bıraktım izlemeyi.
Tabi kesin öyledir.![]()
Ben de hiç sevmiyorum bu tarz programlardan ama ATV için bunlar altın değerinde çok büyük darbe vurur. RTÜK yapar mı bu konuda pek sanmıyorumUMARIM GERÇEK OLUR VE HEPSİ KALKAR.
Bencede Esra bitmeli ve diğerleride dahil.MÜGE başlattı ilk.Dünyada yook böyle formatBitirilmesi gereken Esranın programıdır Müge sayesinde bir sürü cinayet çözülüyor o bitmemeli
İzdivaçları kaldıran bunlarıda kaldırırda.Müge kalkmasada olur.Ben de hiç sevmiyorum bu tarz programlardan ama ATV için bunlar altın değerinde çok büyük darbe vurur. RTÜK yapar mı bu konuda pek sanmıyorum
Bencede Esra bitmeli ve diğerleride dahil.MÜGE başlattı ilk.Dünyada yook böyle format
------
İzdivaçları kaldıran bunlarıda kaldırırda.Müge kalkmasada olur.
Aynen katılıyorum abla.Serap kalksın yarım bırakıyor.Esrada ayni hikayeler.MÜGE sonuna kadarMüge nin kalkmaması lazım bence
Aynen katılıyorum abla.Serap kalksın yarım bırakıyor.Esrada ayni hikayeler.MÜGE sonuna kadar
Başka kanal da olsa yapardı da ATV de oldukları için yapmaz gibi.Ben de hiç sevmiyorum bu tarz programlardan ama ATV için bunlar altın değerinde çok büyük darbe vurur. RTÜK yapar mı bu konuda pek sanmıyorum
Esra neden ablaSerapta iyi bence bu programlar içinde Esranın ki kalkmalı bence
Esra neden ablaMerak ettim.Eskiden Kadının Sesi vardı ve türevleri çoğaldı.Hepsi kalktı